Η εποχή του Migros Flying Market έχει ξεκινήσει!

Η εποχή του Migros Flying Market έχει ξεκινήσει!

16 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin

Με περισσότερα από είκοσι πέντε χρόνια εμπειρίας, η Migros Virtual Market, μια κορυφαία μάρκα στον τομέα των online αγορών τροφίμων, συνεχίζει να καινοτομεί καθημερινά για τους πελάτες της. Προσφέροντας την υπηρεσία Migros Flying Market στους πελάτες της με δύο διαφημιστικά σημεία σε έναν ήσυχο κόλπο και σε ένα σκάφος στη μέση της θάλασσας, το Migros Virtual Market καλύπτει τις ανάγκες των πελατών του σε όρμους και σκάφη χρησιμοποιώντας τεχνολογία drone. Οι πελάτες της Virtual Market της Migros μπορούν έτσι να ανταποκριθούν εύκολα στις ανάγκες τους χωρίς να διακόπτουν την απόλαυσή τους.
Το καταφέρνει.

Η εποχή του Migros Flying Market έχει ξεκινήσει!

Η Migros, μια από τις κορυφαίες αγορές λιανικής της Τουρκίας, ενισχύει περαιτέρω την ηγετική της θέση στην τεχνολογία και την καινοτομία. Η εταιρεία, που δραστηριοποιείται για περισσότερα από είκοσι πέντε χρόνια, συνεχίζει να χρησιμοποιεί τις τελευταίες τεχνολογίες για να βελτιώσει την εμπειρία αγορών των πελατών της. Τώρα έχει αρχίσει να προσφέρει μια νέα υπηρεσία για να διευκολύνει και να επιταχύνει τις ανάγκες των πελατών της: Ιπτάμενη αγορά Migros.

SDNshiftdelete.net

Το Migros Flying Market είναι το πρώτο στην Τουρκία. Είναι μια υπηρεσία που έχει σχεδιαστεί για να κάνει τις αγορές ευκολότερες και πιο γρήγορες στη φασαρία της καθημερινότητας. Χάρη σε αυτή την καινοτόμο υπηρεσία, οι πελάτες θα μπορούν να κάνουν τις αγορές τους ακόμα και σε ήσυχους κόλπους ή σε βάρκες στη μέση της θάλασσας.

Η υπηρεσία Migros Flying Market της Migros Virtual Market παρέχει στους πελάτες τα προϊόντα που χρειάζονται χρησιμοποιώντας τεχνολογία drone. Αυτή η υπηρεσία, που εισήχθη από δύο συναρπαστικές διαφημίσεις, αλλάζει ριζικά την εμπειρία αγορών.

SDNshiftdelete.net

Οι πελάτες θα μπορούν πλέον να παραγγείλουν τα προϊόντα που χρειάζονται με λίγα μόνο κλικ και να τα παραδώσουν στην πόρτα τους (όπου κι αν βρίσκονται) με drone. Αυτή η καινοτόμος υπηρεσία θα προσφέρει μεγάλη άνεση, ειδικά στους παραθεριστές και τους λάτρεις της θάλασσας.Οι πελάτες σε σκάφη και σε παράκτιες περιοχές θα μπορούν να αποκτούν γρήγορα τα προϊόντα που χρειάζονται.

Η υπηρεσία Migros Flying Market από το Migros Virtual Market αντιπροσωπεύει ένα βήμα προς τα εμπρός για να δείξει πώς μπορούν να συνδυαστούν τεχνολογία και αγορές. Καθώς η Migros συνεχίζει να προσφέρει στους πελάτες της περισσότερη άνεση, συνεχίζει να τελειοποιεί την εμπειρία αγορών.