Η ημερομηνία κυκλοφορίας του AirPods Max 2 γίνεται σαφής

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του AirPods Max 2 γίνεται σαφής

4 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin

Η Apple, η οποία έχει μπει στη διαδικασία μετατροπής Type-C, ολοκλήρωσε τις εργασίες για το νέο της μοντέλο ακουστικών, AirPods Max 2. Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν, η Apple θα παρουσιάσει το μοντέλο AirPods Max 2 νωρίτερα. Εδώ είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας του Appe AirPods Max 2…

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του AirPods Max 2 γίνεται σαφής

Ο Mark Gurman, αρχισυντάκτης του Bloomberg, δήλωσε ότι η εταιρεία θα έχει θύρα φόρτισης Type-C στο νέο μοντέλο. Η Apple θα προτιμήσει το chipset που χρησιμοποιούσε στον προκάτοχό της στο μοντέλο AirPods Max 2.

Αν και αυτό δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί, αναφέρεται ότι οι οδηγοί από το νέο μοντέλο θα χρησιμοποιηθούν στον προκάτοχό του.

Μήλα τα πρώτα ακουστικά πάνω από το αυτί Το AirPods Max διαθέτει χαρακτηριστικά όπως προσαρμοστικός ισοσταθμιστής και τεχνολογία χωρικού ήχου. Το μοντέλο πρώτης γενιάς, που προσφέρεται σε χρήστες με ιδιαίτερη ακουστική σχεδίαση, έχει το chipset H1. Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρώτο μοντέλο περιλαμβάνει επίσης λειτουργίες όπως η διαφανής λειτουργία και η ενεργή ακύρωση θορύβου (ενεργή ακύρωση θορύβου) που βρίσκονται σε άλλα AirPods.

Μια άλλη διαρροή σχετικά με τα AirPods Max 2 αφορά τις νέες χρωματικές επιλογές. Η εταιρεία θα προσφέρει στους χρήστες περισσότερες επιλογές χρωμάτων.