Η ημερομηνία κυκλοφορίας του Dune 2 άλλαξε

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του Dune 2 άλλαξε

20 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin

Η θρυλική ταινία, που ταρακούνησε τα ταμεία, θα κυκλοφορήσει νωρίτερα από το αναμενόμενο. Αλλά μην είστε ευτυχισμένοι ακόμα. Το σίκουελ επιστημονικής φαντασίας του Ντενί Βιλνέβ είναι ακόμα διαθέσιμο τον Μάρτιο του 2024. Τώρα όμως θα κυκλοφορήσει πριν από μερικές εβδομάδες. Επειδή η νέα ημερομηνία κυκλοφορίας έχει μεταφερθεί μόλις δύο εβδομάδες. Ιδού οι λεπτομέρειες…

Η πολυαναμενόμενη θρυλική ταινία επιστημονικής φαντασίας Dune 2 θα κυκλοφορήσει νωρίτερα από το αναμενόμενο!

Η σειρά Dune ξεσήκωσε τον κόσμο του κινηματογράφου με την πρώτη της ταινία. Μετά την πρώτη ταινία, όλα τα βλέμματα στράφηκαν στην υπόλοιπη σειρά. Αρχικά, το Dune 2, το sequel της σειράς, ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 3 Νοεμβρίου 2023. Ωστόσο, έκαναν μια μικρή αλλαγή.

αμμόλοφος 2

Ανακοίνωσαν ότι ανέβαλαν την πολυαναμενόμενη ταινία επιστημονικής φαντασίας για τις 15 Μαρτίου 2024. Οι αρχές ανακοίνωσαν τώρα μια νέα ημερομηνία προβολής. Αν όλα πάνε καλά, η ταινία θα κυκλοφορήσει την 1η Μαρτίου 2024. Δύο εβδομάδες δεν είναι πολλές. αλλά είναι καλύτερο από το τίποτα.

Τα γυρίσματα για το Dune 2 ξεκίνησαν!  Ποια είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας;

Τα γυρίσματα για το Dune 2 ξεκίνησαν! Ποια είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας;

Τα γυρίσματα για το Dune: Part Two επιτέλους ξεκίνησαν. Ποια είναι η πλοκή του Dune 2, που αναμένεται να κυκλοφορήσει προς τα τέλη του 2023; Εδώ είναι οι λεπτομέρειες.

Όπως γνωρίζουμε, υπήρξε μια μεγάλη απεργία που είχε αρνητικό αντίκτυπο στον κόσμο του κινηματογράφου του Χόλιγουντ. Με την οριστική λήξη της απεργίας, τα πράγματα αρχίζουν σταδιακά να επανέρχονται στους κανονικούς ρυθμούς στον κόσμο του κινηματογράφου. Το σενάριο της σειράς, με πρωταγωνιστές τους Timothée Chalamet και Zendaya, είναι προσαρμοσμένο από το μπεστ σέλερ μυθιστόρημα του Αμερικανού συγγραφέα Frank Herbert.

Επιπλέον, όπως και στην πρώτη ταινία, οι Zendaya, Rebecca Ferguson, Javier Bardem, Josh Brolin, Stellan Skarsgård, Dave Bautista, Charlotte Rampling και Stephen McKinley Henderson θα εμφανιστούν επίσης στη δεύτερη ταινία. Ο Ντενί Βιλνέβ θα καταλάβει και πάλι τη σκηνοθετική καρέκλα της ταινίας.

Ο Timothée Chalamet θα υποδυθεί ξανά τον Paul Atréides στην ταινία που διασκευάστηκε από το ομώνυμο κλασικό επιστημονικής φαντασίας του Frank Herbert. Στη νέα ταινία θα τον συνοδεύουν επίσης οι Austin Butler, Léa Seydoux, Souheila Yacoub και Florence Pugh.

Τέλος, όταν το Dune 2 βγει στους κινηματογράφους την 1η Μαρτίου, θα δούμε τι θα συμβεί όταν ο Paul Atreides αποφασίσει να πάρει πίσω τον πλανήτη που δικαιωματικά του ανήκει με τη βοήθεια των Fremen. Μαζί θα παρατηρήσουμε μια διαδικασία που θα τον οδηγήσει να υπολογίσει τους κακούς Harkonnens και να καβαλήσει το αμμοσκώληκα.