Η Κίνα εγκαινίασε το ταχύτερο δίκτυο Διαδικτύου στον κόσμο!

Η Κίνα εγκαινίασε το ταχύτερο δίκτυο Διαδικτύου στον κόσμο!

15 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin

Κινέζικα, με ταχύτητα 1,2 terabit ανά δευτερόλεπτο δεδομένα ανακοίνωσε ότι ανέθεσε το πρώτο δίκτυο Διαδικτύου στον κόσμο ικανό να εκπέμπει Αυτός ο αριθμός σημαίνει ότι είναι 10 φορές ταχύτερος από όλες τις υπάρχουσες γραμμές Διαδικτύου στον κόσμο. Εάν χρησιμοποιηθούν με πλήρη απόδοση, μπορούν να ληφθούν 150 ταινίες σε ένα δευτερόλεπτο.

Η Κίνα εγκαινιάζει δίκτυο Διαδικτύου ταχύτητας 1,2 terabit

Κινέζικα; Πανεπιστήμιο Tsinghua, China Mobile, Huawei και η Cernet Corporation εγκαινίασαν τη νέα γραμμή Διαδικτύου. Το δίκτυο Διαδικτύου που δημιουργήθηκε μεταξύ Πεκίνου, Γουχάν και Γκουανγκζού καλύπτει μια περιοχή άνω των 3.000 km.

Ταχύτητα Διαδικτύου

Αυτός ο αγωγός διέλυσε τις προβλέψεις της βιομηχανίας ότι δίκτυα 1 terabit ανά δευτερόλεπτο δεν θα εμφανίζονταν μέχρι το 2025, είπαν οι ερευνητές. Για σύγκριση, τα δίκτυα των περισσότερων χωρών λειτουργούν με 100 gigabit ανά δευτερόλεπτο. Ακόμα και οι ΗΠΑ Διαδίκτυο 2 δίκτυο με 400 gigabit ανά δευτερόλεπτο το ανέβασε.

Το έκρυψε ο Έλον Μασκ, το ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών!  Εδώ είναι ο αριθμός των bots στο X (Twitter)!

Το έκρυψε ο Έλον Μασκ, το ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών! Εδώ είναι ο αριθμός των bots στο X (Twitter)!

Ο υπουργός Εσωτερικών Ali Yerlikaya ανακοίνωσε τον αριθμό των λογαριασμών bot στην πλατφόρμα X (Twitter). Εδώ είναι οι λεπτομέρειες…

Κάνοντας μια δήλωση σχετικά με το θέμα, ο αντιπρόεδρος της Huawei, Wang Lei, είπε ότι το δίκτυο μπορεί να μεταδώσει 150 ταινίες σε ένα δευτερόλεπτο. Ο Xu Mingwei, ερευνητής στο Πανεπιστήμιο Tsinghua, το συνέκρινε με την αντικατάσταση 10 τυπικών σιδηροτροχιών με ένα μόνο τρένο υψηλής ταχύτητας.

Η νέα κινεζική γραμμή, που ξεκίνησε σε μήκος 3.000 km, αποτελεί μέρος ενός συνεχιζόμενου έργου έρευνας, εκπαίδευσης και τεχνολογικών εφαρμογών. Μελλοντική υποδομή τεχνολογίας Διαδικτύου (FITI) Αυτό το έργο, που ονομάζεται , στοχεύει να κάνει την Κίνα πρωτοπόρο στη δημιουργία ενός νέου Διαδικτύου.

Η έναρξη του δικτύου FITI επέτρεψε στην Κίνα να εκφοβίσει άλλες χώρες ενισχύοντας την ηγετική της θέση στην υποδομή διαδικτύου επόμενης γενιάς. Ασιατική χώρα; Θέλει να δοκιμάσει νέα σύνορα σε τομείς όπως τα συνδεδεμένα οχήματα, το βιομηχανικό 5G και τα προηγμένα ερευνητικά δίκτυα.

Λοιπόν, τι πιστεύετε για αυτό το πρόβλημα; Μπορείτε να μοιραστείτε τις απόψεις σας μαζί μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.