Η λειτουργία υπενθύμισης έφτασε στην εφαρμογή Google Photos!

Η λειτουργία υπενθύμισης έφτασε στην εφαρμογή Google Photos!

14 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin

Google, Φωτογραφίες Google Ψάχνει να προσθέσει μια νέα λειτουργία βασισμένη στην τεχνητή νοημοσύνη στην εφαρμογή της που μπορεί να είναι χρήσιμη. Εάν τραβάτε φωτογραφίες λογαριασμών αλλά ξεχνάτε ότι είναι αποθηκευμένοι στην εφαρμογή και επομένως δεν μπορείτε να πληρώσετε εγκαίρως, αυτή η νέα λειτουργία μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε τις τρομακτικές καθυστερήσεις που συσσωρεύονται με την πάροδο του χρόνου.

Θα μπορείτε να ορίσετε υπενθυμίσεις με το Google Photos

Ανακαλύφθηκαν συμβολοσειρές κώδικα που υποδεικνύουν ότι έχει προστεθεί μια λειτουργία υπενθύμισης στην εφαρμογή Google Photos. Η Google έχει προσθέσει την άδεια Ημερολογίου σε μια νέα έκδοση της εφαρμογής Google Photos. Η δυνατότητα αυτή τη στιγμή δοκιμάζεται στην έκδοση 6.61 της εφαρμογής.

Όταν επιλέγετε μια φωτογραφία μιας απόδειξης στην εφαρμογή Φωτογραφίες Google, ορισμένες επιλογές εμφανίζονται στο κάτω μέρος της οθόνης με λέξεις όπως “Αντιγραφή κειμένου” ή “Σκοπός” στα πλαίσια. Ένα νέο πλαίσιο θα προσθέσει την επιλογή “Ορισμός υπενθύμισης” μεταξύ αυτών των επιλογών.

Πατήστε το και θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο που θα σας ζητά να δώσετε ένα όνομα στην εικόνα του τιμολογίου, επιλέξτε τον λογαριασμό ημερολογίου με τον οποίο θέλετε να συγχρονιστεί το τιμολόγιο, επιλέξτε την ημερομηνία και την ώρα που θέλετε να εμφανίζεται η υπενθύμιση στο Ημερολόγιο Google. Στη συνέχεια, ο σύνδεσμος προς τη φωτογραφία θα προστεθεί αυτόματα στο κάτω μέρος του αναδυόμενου παραθύρου. Μπορείτε να το βρείτε εύκολα στην εφαρμογή Google Photos.

Γιατί η Google πληρώνει στην Apple σχεδόν 100 δισεκατομμύρια δολάρια κάθε χρόνο;

Γιατί η Google πληρώνει στην Apple σχεδόν 100 δισεκατομμύρια δολάρια κάθε χρόνο;

Η Google καταβάλλει το 36% των εσόδων της από διαφημίσεις αναζήτησης Safari στην Apple. Εδώ είναι οι λεπτομέρειες…

Αξίζει επίσης να θυμάστε ότι η επιλογή «Ορισμός υπενθύμισης» δεν θα εμφανίζεται σε όλες τις φωτογραφίες, αλλά μόνο σε φωτογραφίες που περιέχουν κείμενο ή ημερομηνία. Εδώ μπαίνει στο παιχνίδι η τεχνητή νοημοσύνη, καθώς η μηχανική εκμάθηση θα βοηθήσει την εφαρμογή να καθορίσει εάν το θέμα της φωτογραφίας σας είναι λογαριασμός ή όχι.

Εάν έχετε βαρεθεί να πρέπει να πληρώνετε καθυστερημένα τέλη επειδή ξεχνάτε πάντα να πληρώνετε ορισμένους από τους λογαριασμούς σας εγκαίρως, αυτή η νέα λειτουργία δεν είναι μόνο χρήσιμη αλλά μπορεί επίσης να σας εξοικονομήσει χρήματα. Δεν είναι ακόμα σαφές πότε θα φτάσει η λειτουργία της προσθήκης υπενθυμίσεων στην κύρια εφαρμογή που προσφέρεται σε όλους τους χρήστες.

Λοιπόν, τι πιστεύετε για αυτό το πρόβλημα; Πιστεύετε ότι αυτή η δυνατότητα είναι χρήσιμη; Μπορείτε να μοιραστείτε τις απόψεις σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων.