Η μουσική στην ιστορία της Δημοκρατίας: Μια ειδική ανάρτηση από την Apple για τα 100 χρόνια της Τουρκίας!

Η μουσική στην ιστορία της Δημοκρατίας: Μια ειδική ανάρτηση από την Apple για τα 100 χρόνια της Τουρκίας!

25 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin

Η 100ή Ημέρα της Δημοκρατίας της Τουρκίας θα γιορταστεί με πυροτεχνήματα, τελετές και εκδηλώσεις ευθυμίας σε όλη τη χώρα. Ως Apple, γιορτάζουμε την 100η επέτειο με ειδικό περιεχόμενο που μεταδίδεται στις πλατφόρμες της Apple, καθώς και σήμερα στο Apple Events, όπου θα μιλήσουμε για εξαιρετικούς Τούρκους προγραμματιστές εφαρμογών και 100 χρόνια μουσικής στην Τουρκία.

Μπορείτε να βρείτε λίστες με τις καλύτερες ταινίες, τραγούδια, εφαρμογές και παιχνίδια από την Τουρκία, που έχουν δημιουργηθεί ειδικά για την 100η επέτειο της Δημοκρατίας, σε διαφορετικές πλατφόρμες της Apple. Μπορείτε να ζήσετε 100 υπέροχες ταινίες από τις καλύτερες του τοπικού κινηματογράφου, τις οποίες η Apple παρουσιάζει περήφανα, στο Apple TV, τα τραγούδια που σημάδεψαν 100 χρόνια τουρκικής μουσικής στην ιστορία μας στις λίστες της Apple Music, καθώς και τις υπέροχες εφαρμογές και παιχνίδια που σχεδίασε ο Τούρκοι προγραμματιστές στο App Store.

Στις εκδηλώσεις Today at Apple, ενώ μοιραζόμαστε πληροφορίες για την ποικιλομορφία της μουσικής στην Τουρκία με την ευκαιρία της 100ης επετείου της Δημοκρατίας, θα μιλήσουμε επίσης για τις περιπλοκές της ανάπτυξης εφαρμογών με τους δημιουργούς των Meditopia, Otsimo και Get back in αγγίξτε και ανακαλύψτε τις καινοτομίες. του δημιουργικού κόσμου. Θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας παρακάτω όλες τις λεπτομέρειες του περιεχομένου των πλατφορμών της Apple που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για την 100η επέτειο.

Σήμερα στην Apple: 100 χρόνια μουσικής από την Τουρκία

Ακούστε τα τραγούδια που σημάδεψαν την ιστορία μας. Ανακαλύψτε ίχνη τόσο του παρελθόντος όσο και του παρόντος με λίστες που επιμελούνται οι συντάκτες της Apple Music. Γιορτάζουμε την 100η επέτειο της Δημοκρατίας με μια αιωνόβια μουσική περιπέτεια στην Τουρκία.

Με αυτό το ειδικό επεισόδιο που ετοίμασαν οι συντάκτες της Apple Music, δεξιοτέχνες της γραφής στον τομέα τους, ετοιμαστείτε να βουτήξετε στις ιστορίες των ειδών που επηρεάζουν την Τουρκία, από το TSM έως το THM, από το ροκ μέχρι το χιπ χοπ, από την ποπ έως το αραβικό και αυτό το σχήμα που αλλάζει με τον κόσμο που αλλάζει. Θα μπορείτε να ανακαλύψετε τους αξιόλογους δίσκους κάθε περιόδου με λίστες όπου θα έχετε την ευκαιρία να παρατηρήσετε τον αντίκτυπο τόσο των ιχνών του παρελθόντος όσο και των προοπτικών του μέλλοντος στη μουσική.

Γιορτάζουμε την 100η επέτειο της Δημοκρατίας με μια αιωνόβια μουσική περιπέτεια στην Τουρκία. Με αυτό το ειδικό επεισόδιο που ετοίμασαν οι συντάκτες της Apple Music, δεξιοτέχνες της γραφής στον τομέα τους, ετοιμαστείτε να βουτήξετε στις ιστορίες των ειδών που επηρεάζουν την Τουρκία, από το TSM έως το THM, από το ροκ μέχρι το χιπ χοπ, από την ποπ έως το αραβικό και αυτό το σχήμα που αλλάζει με τον κόσμο που αλλάζει. Θα μπορείτε να ανακαλύψετε τους αξιόλογους δίσκους κάθε περιόδου με λίστες όπου θα έχετε την ευκαιρία να παρατηρήσετε τον αντίκτυπο τόσο των ιχνών του παρελθόντος όσο και των προοπτικών του μέλλοντος στη μουσική.

Σήμερα στην Apple: ένας υπέροχος αιώνας, υπέροχες εφαρμογές

Ποια είναι η καλύτερη στιγμή για να επισημάνετε 100 απίστευτες εφαρμογές και παιχνίδια που δημιουργήθηκαν από ταλαντούχους προγραμματιστές της χώρας; Τα ολοένα και πιο επιτυχημένα στούντιο ανάπτυξης εφαρμογών της Τουρκίας παράγουν κάθε είδους φιλικά προς τον χρήστη εργαλεία και μορφές ψυχαγωγίας.

Αυτές οι εφαρμογές και τα παιχνίδια μπορούν να μας βοηθήσουν να νιώθουμε πιο υγιείς και χαρούμενοι, να μάθουμε νέα πράγματα, να κάνουμε μεγάλες περιπέτειες, να δημιουργήσουμε περιεχόμενο με τους δικούς μας όρους και πολλά άλλα. Ανακαλύψτε λίστες με τις καλύτερες ταινίες, τραγούδια, εφαρμογές και παιχνίδια από την Τουρκία, που συγκεντρώθηκαν ειδικά για την 100η επέτειο της Δημοκρατίας.

Το App Store γιορτάζει τα 100 χρόνια του με ειδικό περιεχόμενο

Το App Store συνεχίζει να μοιράζεται συμβουλές προγραμματιστών. Ενώ η Rina Onur Şirinoğlu, ένας από τους προγραμματιστές της εφαρμογής, τονίζει ότι οι παραγωγοί παιχνιδιών πρέπει να εξετάσουν προσεκτικά τι θα ενθουσιάσει τους παίκτες για να πετύχουν, ο Zafer Elçik στοχεύει στον εκδημοκρατισμό της ειδικής εκπαίδευσης με την Otsimo, μια εταιρεία ανάπτυξης που παράγει εφαρμογές για παιδιά από διαφορετικά υπόβαθρα. δεξιότητες μάθησης.

Για έναν αιώνα, η Τουρκία παράγει πλούσια λογοτεχνία με ιστορίες που αντικατοπτρίζουν ίχνη τοπικής ζωής σε όλη τη χώρα. ιστορία, Ντινλέμπι Και Ακούστε TRT Μπορείτε να πάτε ένα αξέχαστο ταξίδι στην Ανατολία με μια επιλογή από ηχητικά βιβλία, ηλεκτρονικά βιβλία και ραδιοφωνικά παιχνίδια από εφαρμογές όπως π.χ.

Καθώς τα ολοένα και πιο επιτυχημένα στούντιο ανάπτυξης εφαρμογών της Τουρκίας συνεχίζουν να παράγουν κάθε είδους gadget και μορφές ψυχαγωγίας χειρός, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά σε 100 εκπληκτικές εφαρμογές και παιχνίδια που δημιουργήθηκαν από ταλαντούχους προγραμματιστές της χώρας . Παίζοντας σημαντικό ρόλο στη θέση των τουρκικών ταινιών στον ψηφιακό κόσμο MUBIΜπορείτε να δείτε την υπέροχη επιλογή που μοιράζονται οι συντάκτες του για να γιορτάσουν την 100ή επέτειο της Δημοκρατίας.

Κάντε κλικ εδώ για να πετύχετε με το main matchmaking

Κάντε κλικ εδώ για να κάνετε τη μάθηση προσβάσιμη

Κάντε κλικ εδώ για να ανακαλύψετε την Ανατολία μέσα από τη λογοτεχνία

Κάντε κλικ εδώ για την εμπειρία της Τουρκίας με παιχνίδια

Μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ για 100 εφαρμογές και παιχνίδια από την Türkiye.

Μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ για εικονίδια τουρκικού κινηματογράφου.

Μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ για τον ενθουσιασμό της Δημοκρατίας.