Η οθόνη του iPhone 15 Pro Max καίγεται

Η οθόνη του iPhone 15 Pro Max καίγεται

17 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin

Το iPhone 15 Pro Max κατάφερε να κάνει όνομα από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του. Η τιμή βλάπτει την τσέπη σας. Ωστόσο, αυτή τη φορά καίγεται και η οθόνη. Πολλοί κάτοχοι iPhone 15 Pro Max έχουν παρατηρήσει ότι η εικόνα των εφαρμογών της αρχικής οθόνης έχει καεί στην οθόνη. Ιδού οι λεπτομέρειες…

Το Burn-in ήταν ένα μεγάλο πρόβλημα στα παλιά χρόνια όταν χρησιμοποιούνταν οθόνες CRT. Σήμερα, αυτό το πρόβλημα έχει λυθεί πλήρως με τη χρήση οθονών OLED. Ωστόσο, άρχισαν να έρχονται παράπονα από χρήστες του iPhone 15 Pro Max στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

iPhone15 Pro Max

Ένα μήνα μετά την κυκλοφορία της σειράς iPhone 15, οι χρήστες του iPhone 15 Pro Max άρχισαν να αναφέρουν προβλήματα στις φόρμες υποστήριξης του Reddit και της Apple για πρώτη φορά. Αλλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Αυτό δεν είναι ένα πολύ κοινό πρόβλημα. Δεν είναι επίσης σαφές εάν αυτό επηρεάζει το iPhone 15 Pro.

Υπάρχει τέτοια διαφορά;  Ιδού η τιμή του iPhone 15 Qatar!

Υπάρχει τέτοια διαφορά; Ιδού η τιμή του iPhone 15 Qatar!

Ποια είναι η τιμή των σειρών iPhone 15, Watch Series 9 και Watch Ultra 2 που εισήγαγε πρόσφατα η Apple στο Κατάρ; Εδώ είναι η λίστα…

Ο κατασκευαστής OLED LG έκανε μια δήλωση: «Οι περισσότερες περιπτώσεις καύσης στις τηλεοράσεις είναι αποτέλεσμα στατικών εικόνων ή στοιχείων στην οθόνη που εμφανίζονται συνεχώς για ώρες ή μέρες. Η φωτεινότητα είναι γενικά στα υψηλότερα επίπεδα. “Με αρκετή προσπάθεια, είναι δυνατό να δημιουργηθεί μονιμότητα εικόνας σχεδόν σε οποιαδήποτε οθόνη.”

Σύμφωνα με στοιχεία που συλλέχθηκαν από τις υπηρεσίες της Apple, ο ετήσιος αριθμός αναφορών καύσης OLED στα μέσα Οκτωβρίου είναι χαμηλότερος από ό,τι τα προηγούμενα χρόνια. Αυτό το στατιστικό στοιχείο δημιουργήθηκε με τη συλλογή δεδομένων από τις υπηρεσίες της Apple τα τελευταία 3 χρόνια. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε διαφορετικούς χρόνους κυκλοφορίας. Διότι λαμβάνοντας υπόψη όλα τα δεδομένα, δεν υπάρχει στατιστικά σημαντική διαφορά στις δυσλειτουργίες.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει απόλυτο πρόβλημα. και Αυτά τα δεδομένα ώθησαν τους χρήστες που δεν υπέφεραν από το πρόβλημα να πάρουν μια βαθιά ανάσα. Εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με τα προϊόντα της Apple, πρέπει να το τεκμηριώσετε με την Apple. Σε αυτήν την περίπτωση, το πρόβλημά σας θα αντικατοπτρίζεται στα στατιστικά στοιχεία. Διαφορετικά, η εταιρεία δεν απαντά σε παράπονα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δημιουργεί στατιστικά στοιχεία μόνο με τα δεδομένα που τεκμηριώνονται στην αλυσίδα υπηρεσιών.