Η ταινία Ατατούρκ έσπασε ρεκόρ εισιτηρίων!

Η ταινία Ατατούρκ έσπασε ρεκόρ εισιτηρίων!

7 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin

Αρχικά σχεδιαζόταν να κυκλοφορήσει στο Διαδίκτυο ως σειρά, αλλά αργότερα έγινε δύο ξεχωριστές ταινίες. Ατατούρκ, κυκλοφόρησε πρόσφατα στις αίθουσες. Η παραγωγή, που έγινε αντικείμενο ποικίλων συζητήσεων στη χώρα μας, έσπασε το ρεκόρ εισιτηρίων. Εδώ είναι τα στοιχεία του κοινού και οι λεπτομέρειες…

Η ταινία του Ατατούρκ έγινε η εθνική δραματική ταινία με τις μεγαλύτερες πωλήσεις της χρονιάς!

Για όσους δεν θυμούνται Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκγια τη ζωή του Ατατούρκ ταινία, Disney+ Θα ήταν μια σειρά που θα μεταδιδόταν από την . Ωστόσο, αφού η πλατφόρμα θα μεταδίδει αυτή τη σειρά Ατατούρκ Ο εχθρός του αντέδρασε από διάφορες ομάδες.

Στη συνέχεια, η εταιρεία πήρε μια απόφαση της τελευταίας στιγμής και ανακοίνωσε ότι η σειρά δεν θα κυκλοφορήσει. Εκατομμύρια άνθρωποι αντέδρασαν σε αυτή την απόφαση και ακόμη και χιλιάδες Τούρκοι χρήστες ακύρωσαν τις συνδρομές τους στο Disney+. Στη συνέχεια, ανακοινώθηκε ότι η σειρά θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους και την τηλεόραση σε δύο ξεχωριστά μέρη. Με τον Aras Bulut İynemli Ατατούρκ ταινία, 3 ΝοεμβρίουΠροβλήθηκε στους κινηματογράφους το . Η παραγωγή έσπασε ρεκόρ εισιτηρίων.

που αντιπροσωπεύει την ταινία Κελάδημα ή με το νέο του όνομα Χ Σύμφωνα με τη δήλωση που έγινε στον λογαριασμό Ατατούρκ ταινία, 3 ΝοεμβρίουΜετά την προβολή στους κινηματογράφους του 3 πρώτες μέρες Σε 269 ​​χιλιάδες 113 θεατές Ανέβηκε στην κορυφή του box office chart.

Οι λάτρεις του κινηματογράφου εδώ!  Εδώ είναι οι καλύτερες τουρκικές τηλεοπτικές σειρές που μπορείτε να παρακολουθήσετε στο Netflix!

Οι λάτρεις του κινηματογράφου εδώ! Εδώ είναι οι καλύτερες τουρκικές τηλεοπτικές σειρές που μπορείτε να παρακολουθήσετε στο Netflix!

Σε αυτό το περιεχόμενο, έχουμε συγκεντρώσει τις καλύτερες τουρκικές τηλεοπτικές σειρές που μπορείτε να παρακολουθήσετε στο Netflix. Εδώ είναι οι δημοφιλείς τουρκικές τηλεοπτικές σειρές…

Μεγάλος ηγέτης ΑτατούρκΗ ταινία, η οποία αφηγείται τη νίκη του εθνικού αγώνα καθώς και τη ζωή του , έχει γίνει η καλύτερη σε πωλήσεις εθνική δραματική ταινία του 2023 από άποψη τηλεθέασης. Δεύτερος Ατατούρκ ταινία 5 Ιανουαρίου 2024 Θα βγει στους κινηματογράφους στις . Η παραγωγή αυτή αναμένεται να γνωρίσει εντυπωσιακή επιτυχία και στο box office.

Να σημειωθεί ότι οι δύο ταινίες θα μεταδοθούν και στην τηλεόραση. Για αυτό αναφέρονται οι καλοκαιρινοί μήνες του 2024. Λοιπόν, τι πιστεύετε για αυτό το πρόβλημα; Μπορείτε να μοιραστείτε τις απόψεις σας μαζί μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.