Η τεχνητή νοημοσύνη φέρνει επανάσταση στις θεραπείες όγκων εγκεφάλου!

Η τεχνητή νοημοσύνη φέρνει επανάσταση στις θεραπείες όγκων εγκεφάλου!

13 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin

Η τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης, την οποία έχουμε αρχίσει να συναντάμε ενεργά σε πολλούς τομείς της καθημερινότητάς μας, συνεχίζει να παρέχει σημαντικά οφέλη στην ανθρωπότητα στον τομέα της υγείας. Μια μελέτη που πραγματοποιήθηκε δίνει ελπίδες για χειρουργικές επεμβάσεις για όγκους εγκεφάλου. Ιδού οι λεπτομέρειες…

Η τεχνητή νοημοσύνη κάνει εξαιρετικά λεπτομερή δουλειά!

Το σύστημα τεχνητής νοημοσύνης, που αναπτύχθηκε μετά από ακαδημαϊκή μελέτη που διεξήχθη στην Ολλανδία, αποτρέπει τις ελλιπείς/λανθασμένες διαγνώσεις παίζοντας ενεργό ρόλο στη διαδικασία διάγνωσης του όγκου του εγκεφάλου. Επιπλέον, το σύστημα, το οποίο πραγματοποιεί λεπτομερείς αναλύσεις κινδύνου για κρίσιμες αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν κατά τη διάρκεια χειρουργικών επεμβάσεων, αυξάνει τις πιθανότητες επιτυχίας της θεραπείας.

οξύρρυγχος

οξύρρυγχος Το ονομαζόμενο σύστημα είναι ουσιαστικά:

  • Ανιχνεύει όγκους εγκεφάλου.
  • Με την ανάλυση του DNA των όγκων που ανιχνεύονται τμήμα προς τμήμα, καθιστά δυνατό τον προσδιορισμό του τύπου αυτών των όγκων.
  • Δίνει συμβουλές για τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει σχετικά με τους όγκους των οποίων τον τύπο έχει καθορίσει.

Το ChatGPT δεν είναι καθόλου σε καλή κατάσταση: μπορεί να ανακάμψει;

Το ChatGPT δεν είναι καθόλου σε καλή κατάσταση: μπορεί να ανακάμψει;

Το ChatGPT, το μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης που αναπτύχθηκε από τον τεχνολογικό κολοσσό OpenAI, περνάει μια δύσκολη περίοδο. Θα καταφέρει η εταιρεία να ξεπεράσει αυτές τις δύσκολες στιγμές;

Το σύστημα τεχνητής νοημοσύνης, το οποίο βρίσκεται ακόμη στη φάση των δοκιμών, κατάφερε να ανιχνεύσει τους όγκους 40 από τους 45 ασθενείς που αναλύθηκαν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Σύστημα; Χρησιμοποιήθηκε ενεργά κατά τη διάρκεια των επεμβάσεων και οι συμβουλές που παρείχε για το πώς να χειρουργηθεί ο όγκος και, εάν χρειαζόταν, πόσο από τον όγκο να αφαιρεθεί ήταν ευεργετικές.

Οι πρώτες εντυπώσεις του Sturgeon είναι αρκετά υποσχόμενες. Πιστεύουμε ότι θα μπορέσει να πετύχει πολύ μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον. Λοιπόν, τι γνώμη έχετε για αυτό το σύστημα; Πιστεύετε ότι θα μπορούσε να καταλάβει σημαντική θέση στο πρωτόκολλο θεραπείας για όγκους εγκεφάλου στο μέλλον; Μπορείτε να μοιραστείτε τις απόψεις σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων.