Η τιμή του Elden Ring έχει αυξηθεί στο PlayStation Store!

Η τιμή του Elden Ring έχει αυξηθεί στο PlayStation Store!

14 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin

Τα τελευταία χρόνια, λόγω της ανοδικής ισοτιμίας του δολαρίου και του αυξανόμενου πληθωρισμού στην Τουρκία, οι τιμές πολλών προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων των παιχνιδιών, έχουν αυξηθεί. Καθώς γίνεται όλο και πιο δύσκολο για τους Τούρκους παίκτες να αγοράσουν ένα παιχνίδι, ένα άλλο δημοφιλές παιχνίδι αύξησε πρόσφατα την τιμή του. Ιδού οι λεπτομέρειες…

Η τιμή του Elden Ring έχει αυξηθεί στο PlayStation Store!

Οι τιμές των παιχνιδιών για την Türkiye αυξάνονται συνεχώς πρόσφατα. Πέρυσι ΑτμόςΗ ισοτιμία του δολαρίου που εφαρμόζεται στη χώρα μας κατά 1,8 TLΑπό 10 λίρεςΗ φρενίτιδα των τιμών που ξεκίνησε με την άνοδο του Red Dead Redemption 2 Και The Witcher 3: Wild Hunt Αυτό συνεχίστηκε με τις αυξήσεις των τιμών εκατοντάδων παιχνιδιών, συμπεριλαμβανομένων Εν τω μεταξύ, η συναλλαγματική ισοτιμία αυξήθηκε ξανά και Ατμόςαποφάσισε να καταργήσει την τουρκική λίρα για τη χώρα μας.

Η τιμή του Elden Ring έχει αυξηθεί στο PlayStation Store!

Ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια στον κόσμο δαχτυλίδι χεριών, PlayStation κατάστημα παιχνιδιών για χρήστες κονσόλας PlayStation StoreΑυξήθηκε σε . Λοιπόν, η τιμή 1.049 TLΑπό 1.899 TLΜετακόμισε στο . Αυτό, 80 τοις εκατό Αυτό σημαίνει αύξηση κατά .

  • Παλιά τιμή: 1.049 TL
  • Νέα τιμή: 1.899 TL (+80%)

100% αύξηση στις συνδρομές Xbox Game Pass!  Ιδού οι νέες τιμές

100% αύξηση στις συνδρομές Xbox Game Pass! Ιδού οι νέες τιμές

Τα νέα για την αύξηση της τιμής του Xbox Game Pass που αναφέραμε έφτασαν πρόσφατα σήμερα! Εδώ είναι οι λεπτομέρειες…

Ιάπωνας προγραμματιστής παιχνιδιών Από το λογισμικό παράγεται από δαχτυλίδι χεριούΕμφανίζεται ως action RPG που συνδυάζει το είδος Soulsborne με τον ανοιχτό κόσμο. Το παιχνίδι, που ξεχωρίζει για τον δημιουργικό σχεδιασμό του κόσμου, διαδραματίζεται σε ένα πλούσιο σύμπαν που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον George RR Martin (συγγραφέα της σειράς Game of Thrones). Η εν λόγω παραγωγή επαινείται από τους ανθρώπους που την ερμήνευσαν.

Λοιπόν, τι πιστεύετε για αυτό το πρόβλημα; Πώς βρήκατε τη νέα τιμή του Elden Ring; Μπορείτε να μοιραστείτε τις απόψεις σας μαζί μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.