Η τιμή του Xiaomi 14 αποκαλύφθηκε λίγες ώρες πριν από την κυκλοφορία!

Η τιμή του Xiaomi 14 αποκαλύφθηκε λίγες ώρες πριν από την κυκλοφορία!

26 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin

Xiaomiπου βρίσκεται στην ημερήσια διάταξη εδώ και καιρό Xiaomi 14 Σειρά Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει. Παρόλο που τα smartphone αναμένεται να παρουσιαστούν αργότερα σήμερα, νέες λεπτομέρειες εξακολουθούν να διαρρέουν πριν από την κυκλοφορία. Οι τελευταίες πληροφορίες αποκαλύπτουν τις τιμές του smartphone.

Αποκαλύφθηκε η τιμή της σειράς Xiaomi 14

Ο Ishan Agarwal, γνωστός για τις διαρροές του στη βιομηχανία, Τιμή σειράς Xiaomi 14 μοιρασιά. Έτσι, η έκδοση 8 GB RAM + 256 GB εσωτερικής αποθήκευσης του τυπικού μοντέλου θα πωλείται προς 587 δολάρια και η έκδοση 12 GB + 256 GB του Pro θα πωλείται προς 739 δολάρια. Παράλληλα, η σειρά θα είναι διαθέσιμη σε χρωματικές επιλογές λευκού, μαύρου, ροζ και πράσινου.

Πρόσφατα κοινοποιήθηκαν επίσης διαφημιστικές αφίσες για το επερχόμενο Xiaomi 14. Ως αποτέλεσμα, το τηλέφωνο? Θα συνοδεύεται από την οθόνη Huaxing C8, αποτέλεσμα της συνεργασίας Xiaomi και TCL. Ταυτόχρονα, αυτό το πάνελ θα έχει μέγεθος 6,36 ίντσες και θα προσφέρει ανάλυση 1,5K, ρυθμό ανανέωσης LPTO από 1 Hz έως 120 Hz και μέγιστη φωτεινότητα 3.000 nits. Από την άλλη πλευρά, θα καταναλώνει 17% λιγότερη ενέργεια σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά.

Έφτασαν οι πρώτες πληροφορίες για το Vivo V30 με επίκεντρο το value for money!

Έφτασαν οι πρώτες πληροφορίες για το Vivo V30 με επίκεντρο το value for money!

Οι πρώτες πληροφορίες για την επερχόμενη σειρά Vivo V30 έφτασαν πρόσφατα. Τι θα προσφέρουν λοιπόν στους χρήστες τα smartphone;

Η Xiaomi αποκάλυψε τα σχέδια των επερχόμενων ναυαρχίδων της σε πρόσφατη ανάρτησή της. Ως αποτέλεσμα, τα smartphone θα διαθέτουν ρύθμιση τετραπλής κάμερας (τρεις κάμερες και φλας LED). Στο μπροστινό μέρος, υπάρχει σχέδιο οθόνης με διάτρηση που έχουμε συναντήσει και σε προηγούμενα μοντέλα. Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι η οθόνη έχει επίπεδη δομή. Εν ολίγοις, οι προηγούμενες διαρροές ήταν σε μεγάλο βαθμό αληθινές.

Η σειρά Xiaomi 14 θα τροφοδοτείται από τον πιο πρόσφατο κορυφαίο επεξεργαστή της Qualcomm, Snapdragon 8 Gen 3. Το τσιπ που παράγεται με τεχνολογία 4nm έχει 1 πυρήνες ARM Cortex-X4 στα 3,3 GHz, 3 πυρήνες ARM Cortex-A720 στα 3,2 GHz, 2 ARM Cortex-ARMte πυρήνες στα 3,0 GHz και 2 πυρήνες ARM Cortex-A520 στα 2,3 GHz. Η εταιρεία περιλαμβάνει τη μονάδα γραφικών Adreno 750 με υποστήριξη Ray Tracing στο νέο chipset.

Ο νέος επεξεργαστής προσφέρει 30 τοις εκατό αύξηση της απόδοσης σε σχέση με τον προκάτοχό του. Επιπλέον, υπάρχει αύξηση 20 τοις εκατό στην ενεργειακή απόδοση. Από την άλλη πλευρά, από την πλευρά των γραφικών, βλέπουμε 25% ταχύτερη επεξεργασία εικόνας και 25% υψηλότερη απόδοση ενέργειας. Επιπλέον, προσφέρει 40% καλύτερη απόδοση Ray Tracing. Επιτέλους η σειρά Σημειώστε ότι αυτά θα είναι τα πρώτα smartphone εξοπλισμένα με λειτουργικό σύστημα HyperOS που βασίζεται στο Android 14.

Λοιπόν, τι πιστεύετε για αυτό το πρόβλημα; Μπορείτε να μοιραστείτε τις απόψεις σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων!