Η Τουρκία κήρυξε 3ήμερο εθνικό πένθος για τη Γάζα!

Η Τουρκία κήρυξε 3ήμερο εθνικό πένθος για τη Γάζα!

18 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin

Ένα σημαντικό γεγονός συνέβη στο Ισραηλινο-Παλαιστινιακό ζήτημα που πρόσφατα κατέστρεψε ολόκληρο τον κόσμο. Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η ισραηλινή επίθεση στο νοσοκομείο της Γάζας χθες το βράδυ. Η Τουρκία κήρυξε τριήμερο εθνικό πένθος για όσους έχασαν τη ζωή τους στην ισραηλινή επίθεση.

Θα κηρυχθεί τριήμερο εθνικό πένθος!

Ισραήλ-Παλαιστίνη Καθώς η σύγκρουση μεταξύ των δύο χωρών συνεχίζεται, το Ισραήλ πραγματοποίησε επίθεση στο αραβικό νοσοκομείο Al-Ahli στη Γάζα χθες το βράδυ. Μετά από αυτή την επίθεση που συγκλόνισε ολόκληρο τον κόσμο, περισσότερα από 500 Αναφέρθηκε ότι το άτομο πέθανε.

Μετά από αυτή την επίθεση υπήρξαν αντιδράσεις από όλο τον κόσμο. Μετά τα γεγονότα, ο Özlem Zengin, Αντιπρόεδρος της Ομάδας του Κόμματος AK, έκανε δήλωση. Σε δήλωσή του είπε ότι σήμερα με το προεδρικό διάταγμα η Τουρκία τριήμερο εθνικό πένθος Είπε ότι θα το ανακοινώσει.

Το μυστήριο πίσω από το τανκ ALTAY αποκαλύφθηκε!  1 σασί, 3 διαφορετικά οχήματα…

Το μυστήριο πίσω από το τανκ ALTAY αποκαλύφθηκε! 1 σασί, 3 διαφορετικά οχήματα…

Άλλα οχήματα που θα παράγονται με βάση το πλαίσιο Altay Tank έχουν εμφανιστεί. Εδώ έδωσαν το τανκ Altay, λεπτομέρειες για τα οχήματα…

Ο Özlem Zengin πρόσθεσε επίσης τα εξής: «Είναι σημαντικό να δούμε σε ποιο επίπεδο αντιλαμβανόμαστε αυτό το πρόβλημα. Πιστεύω ότι η Τουρκία θα δώσει το παράδειγμα».

Τι είναι το εθνικό πένθος;

Το εθνικό πένθος, γνωστό και ως εθνικό πένθος, είναι η πράξη πένθους και μνήμης που εκτελείται από την πλειοψηφία του πληθυσμού μιας χώρας. Αυτές τις μέρες, ο θάνατος ενός ή περισσότερων ανθρώπων από αυτή τη χώρα ή αλλού ανακοινώνεται από τις κυβερνήσεις.

Από την άλλη πλευρά, μπορεί να κηρυχθεί εθνικό πένθος λόγω καταστροφής, ατυχήματος, πολέμου, τρομοκρατικής επίθεσης ή φυσικής καταστροφής που συμβαίνει σε μια χώρα. Ενός λεπτού σιγή θεωρείται η ημικατάσταση των σημαιών κατά τη διάρκεια του εθνικού πένθους.

Εκσυγχρονίζω…