Η Amazon απολύει 180 άτομα για δωρεάν παιχνίδι Pirme Gaming – SDN

Η Amazon απολύει 180 άτομα για δωρεάν παιχνίδι Pirme Gaming – SDN

13 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin

Η Amazon μείωσε το εργατικό δυναμικό της στον τομέα των τυχερών παιχνιδιών και απέλυσε 180 άτομα. Το πιο εκπληκτικό είναι ότι το κανάλι Amazon Twitch Crown έκλεισε επίσης σε αυτό το πλαίσιο. Πώς όμως θα ωφελήσουν όλες αυτές οι αρνητικές καταστάσεις τα μέλη της Prime Gaming; Υπό αυτή την έννοια, η Amazon επιδιώκει να προσφέρει καλύτερη ποιότητα και περισσότερα δωρεάν παιχνίδια στα μέλη του Prime Gaming.

Η Amazon θα προσφέρει περισσότερα δωρεάν παιχνίδια στα μέλη του Prime Gaming

Η Amazon, η οποία πρόσφατα άρχισε να τραβάει την προσοχή στην τρέλα των δωρεάν παιχνιδιών, προσπαθεί να προηγηθεί ακόμη και της Epic Games. Αν και δεν είναι ακόμη σαφές ποια παιχνίδια θα προσφέρονται δωρεάν, η εταιρεία έχει απολύσει 180 άτομα σε αυτό το πλαίσιο.

Ο αντιπρόεδρος της Amazon Games, Christoph Hartmann, ανακοίνωσε σε δήλωσή του ότι έλαβε ιδέες και προτάσεις από χρήστες σχετικά με το Prime Gaming. Υπό αυτή την έννοια, τα μέλη της Prime Gaming έχουν δηλώσει ότι θέλουν περισσότερα και καλύτερα δωρεάν παιχνίδια.

Δωρεάν παιχνίδι Amazon Prime, δωρεάν παιχνίδι Prime Gaming, παιχνίδι Amazon Prime
Η Amazon Prime Gaming προσφέρει το Star Wars: Knights of the Old Republic δωρεάν αυτόν τον μήνα

Η εταιρεία, χωρίς αντίστοιχο από την πλευρά του ηλεκτρονικού εμπορίου, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή με το Twitch από την πλευρά του gaming. Ωστόσο, η εταιρεία επιδιώκει να συνεχίσει την ανάπτυξή της στην αγορά τυχερών παιχνιδιών. Ανυπομονώντας να αναπτύξει μια πιο οικεία σχέση με τον τελικό χρήστη, η Amazon άρχισε να διανέμει δωρεάν παιχνίδια κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Τέλος: Το δημοφιλές παιχνίδι έρχεται για κινητά, αλλά οι χρήστες Android…

Τέλος: Το δημοφιλές παιχνίδι έρχεται για κινητά, αλλά οι χρήστες Android…

Το Hades, ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια στον κόσμο, έρχεται στην πλατφόρμα για κινητά μετά από πολύωρη αναμονή.

Η Amazon, η οποία διανέμει δωρεάν παιχνίδια καλύτερης ποιότητας τον περασμένο χρόνο, επιδιώκει να αυξήσει αυτόν τον στόχο ακόμη πιο ψηλά. Η εταιρεία έκλεισε επίσης το αμφιλεγόμενο κανάλι Twitch Crown για να επικεντρωθεί περισσότερο στην πλευρά του ελεύθερου παιχνιδιού. Ωστόσο, αυτό το κανάλι είχε μεγάλους χορηγούς όπως η Intel και η Progressive.

Πρόσφατα, το κανάλι Amazon Twitch έχει υποχωρήσει σημαντικά όσον αφορά τις προβολές και τις αλληλεπιδράσεις. Μάθαμε επίσης ότι το κανάλι είχε διογκώσει τον αριθμό των συνδρομητών και τον αριθμό των αλληλεπιδράσεων. Είναι πιθανό αυτή η είδηση ​​να έχει αντίκτυπο στο κλείσιμο του καναλιού της Amazon.

Η Amazon απέλυσε 100 άτομα στο τμήμα παιχνιδιών της τον Απρίλιο. Για άλλη μια φορά, ο αριθμός των ατόμων που απολύθηκαν από την εταιρεία από το περασμένο φθινόπωρο ανέρχεται σε περίπου 27.000 άτομα. Εκτός από την Amazon, η Meta έχει αντιμετωπίσει τεράστια κύματα απολύσεων σε Google και Microsoft. Οι αυξανόμενες οικονομικές αβεβαιότητες, ιδιαίτερα σε όλο τον κόσμο, ωθούν τις εταιρείες να κλείσουν τμήματα που θεωρούν περιττά.

Αυτόν τον μήνα, τα μέλη του Amazon Prime Gaming θα λάβουν δωρεάν το θρυλικό παιχνίδι Star Wars Star Wars: Knights of the Old Republic, από τις 16 Νοεμβρίου. Για να γίνετε μέλος του Amazon Prime Gaming, πρέπει να αγοράσετε μια συνδρομή στο Amazon Prime.