Η AMD έχει αναλάβει τη λειτουργία Anti Lag+!

Η AMD έχει αναλάβει τη λειτουργία Anti Lag+!

18 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin

Η AMD διαθέτει δυνατότητα καθυστέρησης για τις κάρτες γραφικών της. Αντεπίθεση 2Συμπεριέλαβε επίσης. Ωστόσο, πολλοί παίκτες αποκλείστηκαν από το CS2 όταν η προστασία εξαπάτησης Valve Anti-Cheat (VAC) του παιχνιδιού παρανόησε αυτό το χαρακτηριστικό. Στη συνέχεια, με την τελευταία ενημέρωση Λειτουργία AMD Anti Lag+ έχει απενεργοποιηθεί.

Το AMD Anti Lag+ είναι απενεργοποιημένο

Η AMD προσφέρει βελτιστοποίηση για παιχνίδια όπως το Assassin’s Creed Mirage και το Forza Motorsport Λογισμικό Radeon Adrenalin 23.10.2 Beta απελευθέρωσε τον οδηγό. Ωστόσο, η ενημέρωση του προγράμματος οδήγησης απενεργοποίησε τη δυνατότητα Anti-Lag+ λόγω αναφορών ότι είχε ως αποτέλεσμα τον αποκλεισμό των παικτών από ορισμένους τίτλους, όπως το CS2.

Η υποστήριξη Anti-Lag+ της AMD είναι μια τεχνολογία που στοχεύει στη μείωση της καθυστέρησης στα παιχνίδια. Ωστόσο, η εταιρεία είπε ότι πολλοί παίκτες που χρησιμοποιούν αυτή τη δυνατότητα αντιμετώπισαν απροσδόκητες απαγορεύσεις. Είπε ότι πιθανώς αντιλαμβάνεται τις μειώσεις λανθάνουσας κατάστασης ως μια μορφή εξαπάτησης.

Το Minecraft έχει γίνει το παιχνίδι με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών!  Εδώ είναι ο αριθμός των πωλήσεων

Το Minecraft έχει γίνει το παιχνίδι με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών! Εδώ είναι ο αριθμός των πωλήσεων

Το Minecraft έσπασε το δικό του ρεκόρ και έγινε για άλλη μια φορά το παιχνίδι με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών. Εδώ είναι τα στοιχεία πωλήσεων του Minecraft…

Στη δήλωση που κοινοποιήθηκε σχετικά με την ενημέρωση του προγράμματος οδήγησης, η AMD είπε: «Έχουμε κυκλοφορήσει το λογισμικό AMD: Adrenalin Edition 23.10.2 για να επιλύσουμε το πρόβλημα. “Αυτή η έκδοση απενεργοποιεί τη δυνατότητα Anti-Lag+ σε όλα τα παιχνίδια, επομένως συνιστούμε στους παίκτες να εγκαταστήσουν το νέο πρόγραμμα οδήγησης.”

Ο γίγαντας υλικού συνεργάζεται με προγραμματιστές όπως η Valve για να επιλύσει προβλήματα συμβατότητας και να αποδείξει ότι η δυνατότητα Anti-Lag+ δεν είναι anti-cheat. Η AMD απαγορεύτηκε επίσης για αυτό το χαρακτηριστικό Υπόσχεση υποστήριξης και για παίκτες CS2 δεδομένος.

The Mirage of the Assassin's Creed

Οι παίκτες θα πρέπει να κάνουν χωρίς τη βελτιστοποίηση καθυστέρησης της AMD προς το παρόν. Ωστόσο, η εταιρεία είπε ότι θα ενεργοποιήσει ξανά το Anti-Lag+ αφού διορθώσει το πρόβλημα.

Λοιπόν, τι νομίζεις? Μπορείτε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων.