Η Apple ανακοίνωσε ότι θα μπορούσε να πουλήσει iPhone στην Κίνα παρά την Huawei

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα μπορούσε να πουλήσει iPhone στην Κίνα παρά την Huawei

4 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin

Οι επενδυτές της Apple δεν ήταν ευχαριστημένοι με τις πωλήσεις iPhone στην Κίνα πρόσφατα. Οι αξιόλογες συσκευές της Huawei, όπως το Mate 60, επέτρεψαν στους Κινέζους χρήστες να στραφούν σε τοπικές μάρκες. Ωστόσο Tim Cook, Διευθύνων Σύμβουλος της Appleισχυρίστηκε ότι οι πωλήσεις iPhone στην Κίνα έχουν σπάσει ρεκόρ παρά τον αυξανόμενο ανταγωνισμό.

Οι πωλήσεις iPhone 15 σπάνε ρεκόρ παρά την Huawei

Κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με αναλυτές, ο διευθύνων σύμβουλος της Apple Tim Cook ανακοίνωσε ότι πέτυχε κέρδη ρεκόρ στις πωλήσεις iPhone κατά την περίοδο Ιουλίου-Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με τα στοιχεία του Cook, η Apple Τα πέντε smartphone με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην Κίνα συνέλαβε τέσσερις από τη λίστα.

Η αγορά smartphone της Κίνας συρρικνώθηκε κατά 3% σε ετήσια βάση αυτό το τρίμηνο, σύμφωνα με εκτιμήσεις μελέτης. Ωστόσο, η αύξηση του μεριδίου αγοράς της Apple δεν πέρασε απαρατήρητη. Η εταιρεία αναμένει επίσης ότι οι πωλήσεις iPhone θα κορυφωθούν κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου.

Πόσο γρήγορος είναι ο επεξεργαστής M3 Max της Apple;  Εδώ είναι τα αποτελέσματα των εξετάσεων!

Πόσο γρήγορος είναι ο επεξεργαστής M3 Max της Apple; Εδώ είναι τα αποτελέσματα των εξετάσεων!

Το Apple M3 Max που παρουσιάστηκε πρόσφατα εμφανίστηκε στη βάση δεδομένων Geekbench 6. Εδώ είναι το αποτέλεσμα της δοκιμής ταχύτητας του M3 Max!

Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ανταγωνιστές όπως η Huawei αναπτύσσονται ραγδαία. Σύμφωνα με το Yeşil Robot news, οι αποστολές smartphone της Huawei στην Κίνα αυξήθηκαν κατά 37% από έτος σε έτος. Αυτό σημαίνει ότι το μερίδιο αγοράς της εταιρείας έχει φτάσει το 12,9%.

Από την άλλη η Apple Πωλήσεις Mac και iPad στην Κίνα Παραδέχτηκε ότι μειώθηκε κατά 2,5% το περασμένο τρίμηνο. Ωστόσο, ο διευθύνων σύμβουλος Cook είπε ότι οι πωλήσεις iPhone ήταν πίσω από τη διόρθωση στις διακυμάνσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών.

Η κατάσταση της Apple στην κινεζική αγορά παραμένει προς το παρόν ασαφής. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο κολοσσός της τεχνολογίας, υπό την πίεση μάρκες όπως η Huawei, η Xiaomi και η Vivo, έσπασε ρεκόρ πωλήσεων με το iPhone 15.

Ποια είναι η γνώμη σας για την Apple και τη Huawei; Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τις απόψεις σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων!