Η Apple θα προσφέρει ενημερώσεις για το iPhone 15 χωρίς να ανοίξει το κουτί

Η Apple θα προσφέρει ενημερώσεις για το iPhone 15 χωρίς να ανοίξει το κουτί

15 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin

Η Apple κατάφερε να ξεπεράσει τα πρόσφατα προβλήματα θέρμανσης του iPhone 15 και πολλά άλλα μέσω ενημέρωσης λογισμικού. Ωστόσο, οι χρήστες smartphone δεν ελέγχουν πάντα εάν το τηλέφωνο που αγόρασαν πρόσφατα έχει ενημέρωση. Με αυτή την έννοια, η Apple προσπαθεί να φέρει ενημερώσεις στους χρήστες iPhone χωρίς να ανοίξει το κουτί με το iPhone 15.

Ενημερώστε την υποστήριξη της Apple για χρήστες iPhone 15 χωρίς άνοιγμα του κουτιού

Είναι αρκετά δύσκολο να ενημερώσετε μη αυτόματα το κρίσιμο iOS 17.0.3 για κάθε μοντέλο iPhone 15 Pro Max που πωλείται στα Apple Stores. Υπό αυτή την έννοια, οι εργαζόμενοι πρέπει να ανοίγουν και να ενημερώνουν τις συσκευές μία προς μία. Ωστόσο, το iPhone θέλει να δώσει στους χρήστες του την εμπειρία να είναι οι πρώτοι που θα ανοίξουν ένα smartphone μετά την παραγωγή. Η Apple προσπαθεί να λύσει αυτό το πρόβλημα με ένα είδος μαξιλαριού που θα τοποθετήσει στο κουτί.

Φυσικά, οι κατασκευαστές smartphone εγκαθιστούν συνήθως λογισμικό σε τηλέφωνα με εργοστασιακή συσκευασία. Ωστόσο, λόγω των πρόσφατων προβλημάτων της, η Apple βρήκε τρόπους να ενημερώσει το κατάστημα.

Χρήστες iphone 15, ενημέρωση iphone χωρίς άνοιγμα του κουτιού, χρήστες iphone, ενημέρωση iphone 15

Αυτό το ασύρματο tablet θα τοποθετηθεί στο κουτί και θα ενημερώσει τα μοντέλα iPhone 15, 15 Plus, Pro και Pro Max χωρίς να ανοίξει το κουτί. Ξεκλειδώνοντας το τηλέφωνο από απόσταση με αυτό το ασύρματο tablet, η Apple θα ενημερώσει όλα τα μοντέλα iPhone στο κατάστημα στην πιο πρόσφατη έκδοση του iOS.

Αυτό θα βοηθήσει να ξεφύγει το iPhone 12 από τα προβλήματα: έχει δοθεί ημερομηνία για το iOS 17.1!  Εδώ είναι τα νέα χαρακτηριστικά

Αυτό θα βοηθήσει να ξεφύγει το iPhone 12 από τα προβλήματα: έχει δοθεί ημερομηνία για το iOS 17.1! Εδώ είναι τα νέα χαρακτηριστικά

Δόθηκε ημερομηνία για τη νέα έκδοση του iOS, iOS 17.1. Το iOS 17.1, το οποίο περιέχει πολλές διορθώσεις, θα είναι διαθέσιμο για λήψη πολύ σύντομα.

Έτσι, οι χρήστες iPhone θα αγοράσουν ένα πλήρως ενημερωμένο iPhone στο μέλλον. Το γεγονός ότι το κουτί δεν έχει ανοίξει είναι επίσης ένα σημαντικό πλεονέκτημα για τους χρήστες iPhone. Η Apple θέλει να στείλει τα εν λόγω pads στα Apple Stores πριν από το τέλος του έτους.

Υπό αυτή την έννοια, φαίνεται ότι η τεχνολογία ενημέρωσης θα πρέπει να περιμένει λίγο περισσότερο για τους χρήστες του iPhone 15 πριν ανοίξει το κουτί. Ωστόσο, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η Apple να προσφέρει αυτήν την τεχνολογία από το επόμενο έτος. Μια άλλη πληροφορία που προέκυψε είναι ότι η εταιρεία θα χρησιμοποιήσει επίσης αυτά τα over-the-air ενημερώσεις σε άλλα προϊόντα της Apple.

Εν ολίγοις, εάν θέλετε να αποκτήσετε τη σειρά iPhone 15 πριν από το τέλος του έτους, θα πρέπει να ενημερώσετε χειροκίνητα. Υπό αυτή την έννοια, είναι σημαντικό για τους χρήστες που αγοράζουν ένα iPhone για πρώτη φορά να ελέγχουν για ενημερώσεις μέσω Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού.

Τι πιστεύετε λοιπόν, έχει καταφέρει η Apple να μετατρέψει όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η σειρά iPhone 15 προς όφελός της; Περιμένουμε τα σχόλιά σας.