Η Apple κυκλοφόρησε την ενημέρωση του watchOS 10.1!

Η Apple κυκλοφόρησε την ενημέρωση του watchOS 10.1!

25 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin

μήλοκυκλοφόρησε σήμερα νέες εκδόσεις του λογισμικού. iOS 17.1, iPadOS 17.1 Και macOS Sonoma 14.1 με παρακολουθώ για έξυπνα ρολόγια watchOS 10.1 τέθηκε επίσης στη διάθεση των χρηστών. Λοιπόν, τι καινοτομίες έφερε το watchOS 10.1; Εδώ είναι οι σημειώσεις ενημέρωσης κώδικα…

Τι προσφέρει η ενημέρωση του watchOS 10.1 για τα ρολόγια;

δημοσιεύθηκε τον Σεπτέμβριο watchOS 10Η πιο πρόσφατη έκδοση του watchOS 10.1 Μπορείτε να μεταφέρετε το έξυπνο ρολόι σας σε άλλο iPhoneπρος ή παρακολουθώΣας επιτρέπει να μοιράζεστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας όταν κάνετε ζουμ NameDrop Η δυνατότητα είναι διαθέσιμη.

Ωστόσο, με τη νέα έκδοση μήλο Η δυνατότητα Double Tap, η οποία τράβηξε πολύ την προσοχή όταν παρουσιάστηκε Δείτε τη σειρά 9 Και Παρακολουθήστε το Ultra2 παρουσιάζεται για. Στο μέλλον, άλλα παρακολουθώ Δεν είναι γνωστό εάν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε άλλα μοντέλα.

Κυκλοφόρησε το iOS 17.1!  Εδώ είναι τα νέα χαρακτηριστικά

Κυκλοφόρησε το iOS 17.1! Εδώ είναι τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.1 για iPhone, φέρνοντας περισσότερες δυνατότητες στο AirDrop, το StandBy και το Apple Music, καθώς και πολλές σημαντικές διορθώσεις σφαλμάτων.

Για όσους δεν γνωρίζουν, το Double Tap εκτελεί μια λειτουργία που εκχωρείτε όταν χτυπάτε τον δείκτη και τον αντίχειρά σας δύο φορές μαζί. Απάντηση κλήσης, τερματισμός κλήσης και διακοπή συναγερμού μπορούν να δοθούν ως παραδείγματα αυτών των λειτουργιών.

Τι προσφέρει η ενημέρωση του watchOS 10.1 για τα ρολόγια;

Επιπλέον, η ενημέρωση διορθώνει επίσης το σφάλμα που προκάλεσε την εσφαλμένη εμφάνιση ορισμένων πληροφοριών στην εφαρμογή Καιρός. Μπορείτε να βρείτε όλες τις σημειώσεις ενημέρωσης κώδικα για τη νέα έκδοση παρακάτω.

  • Πατήστε δύο φορές για να εκτελέσετε μια ενέργεια σε ειδοποιήσεις και εφαρμογές: μπορείτε να απαντήσετε σε μια κλήση, να παίξετε μουσική, να την θέσετε σε παύση, να σταματήσετε ένα χρονόμετρο κ.λπ. (Apple Watch Series 9 και Apple Watch Ultra 2)
  • NameDrop: Μπορείτε εύκολα να μοιραστείτε τα στοιχεία επικοινωνίας σας σύροντας το Apple Watch σας πιο κοντά σε ένα άλλο ρολόι ή σε ένα iPhone με iOS 17. (Apple Watch SE 2, Apple Watch Series 7 και νεότερη έκδοση, Apple Watch Ultra)
  • Διορθώθηκε ένα σφάλμα που προκάλεσε την αποτυχία φόρτωσης της ενότητας κλίματος στην εφαρμογή Home.
  • Διορθώθηκε το πρόβλημα που προέκυψε μετά την απενεργοποίηση της δυνατότητας AssistiveTouch.
  • Διορθώθηκε το πρόβλημα όπου δεν ήταν δυνατός ο συγχρονισμός της ώρας στο Weather.
  • Διορθώθηκε ένα πρόβλημα όπου η γραμμή κύλισης δεν ήταν ορατή.

Λοιπόν, τι πιστεύετε για αυτό το πρόβλημα; Μπορείτε να μοιραστείτε τις απόψεις σας μαζί μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.