Η Apple φέρνει το μαύρο χρώμα στο Watch Ultra 2!

Η Apple φέρνει το μαύρο χρώμα στο Watch Ultra 2!

19 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin

Οι χρωματοπόλεμοι μεταξύ των εμπορικών σημάτων και των πελατών τους είναι ίσως πιο εμφανείς στην Apple. Ίσως θυμάστε προβλήματα χρώματος, όπως το μαύρο χρώμα, το οποίο σταδιακά έγινε πιο ανοιχτό με το iPhone 5, επέστρεψε ως Jet Black στο iPhone 7, αλλά το μαύρο χρώμα συνέχισε να ανοίγει στο iPhone 8 και αργότερα λόγω υπερβολικών γρατσουνιών. Στο πλαίσιο αυτό, η Apple παρουσίασε φέτος το αναμενόμενο μαύρο MacBook. Τα τελευταία νέα είναι ότι θα δούμε μαύρο χρώμα σε περισσότερα προϊόντα. Εδώ είναι το μαύρο Apple Watch και οι λεπτομέρειες του…

Η Apple φέρνει το μαύρο χρώμα στο Watch Ultra 2!

Σύμφωνα με αναφορές που υποβλήθηκαν στην Ομοσπονδιακή Επιτροπή των Ηνωμένων Πολιτειών και κοινοποιήθηκαν από έναν χρήστη με το όνομα @ParrotSWD στο Twitter, η μάρκα ετοιμάζει αρχικά ένα Watch Ultra σε σκούρο μαύρο χρώμα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που ελήφθησαν, το μοντέλο, το οποίο αναμένεται να είναι μια χρωματική επιλογή για προσθήκη στο μοντέλο Apple Watch Ultra 2, θα προσφέρει το αναμενόμενο μαύρο χρώμα στους χρήστες.

Η Apple φέρνει το μαύρο χρώμα στο Watch Ultra 2!

Το έγγραφο δείχνει την Apple να χρησιμοποιεί ένα Apple Watch Ultra με μια πιο σκούρα, σχεδόν ολόμαυρη κεραμική πίσω θήκη και ένα πλαστικό κουμπί δράσης, παρόμοιο με τα μοντέλα της σειράς Apple Watch. Όπως είναι γνωστό, όταν η Apple λανσάρει ένα νέο προϊόν, πρέπει να υποβάλει αυτά τα προϊόντα στην Ομοσπονδιακή Επιτροπή των Ηνωμένων Πολιτειών.

Τέρας παιχνιδιού με επεξεργαστή 24 πυρήνων από τη Xiaomi!  Διέρρευσε νέος φορητός υπολογιστής

Τέρας παιχνιδιού με επεξεργαστή 24 πυρήνων από τη Xiaomi! Διέρρευσε νέος φορητός υπολογιστής

Το νέο μοντέλο gaming laptop, με το όνομα Xiaomi TM2211, έχει εμφανιστεί στο Geekbench. Τροφοδοτείται από επεξεργαστή i9 24 πυρήνων.

Οι φωτογραφίες που έχουν προκύψει σχετικά με το θέμα ανήκουν στην πραγματικότητα σε ένα ξεπερασμένο έγγραφο. Ίσως η Apple αρχικά επρόκειτο να κυκλοφορήσει αυτήν την επιλογή χρώματος με το Ultra 1, αλλά στη συνέχεια απέσυρε αυτό το σχέδιο. Το μοντέλο Watch Ultra 2 πωλείται αυτήν τη στιγμή σε γκρι και μια μοναδική επιλογή χρώματος που ονομάζεται φυσικό τιτάνιο, όπως και το Ultra 1. Η Apple θα μπορούσε να προσθέσει αυτή τη νέα επιλογή χρώματος στο Watch Ultra 2 τις επόμενες ημέρες ή θα μπορούσε να κυκλοφορήσει με το Watch Ultra 3 μοντέλο, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει τις επόμενες περιόδους.