Η ASELSAN γιόρτασε τα 48α γενέθλιά της!

Η ASELSAN γιόρτασε τα 48α γενέθλιά της!

14 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin

Οι εγχώριες επιχειρήσεις στην αμυντική βιομηχανία αναπτύσσονται μέρα με τη μέρα. Τέλος, η ASELSAN, εταιρεία του Τουρκικού Ιδρύματος Ενόπλων Δυνάμεων, συνεχίζει να τονίζει αυτήν την αύξηση. Στο μήνυμα του υπουργείου, ο ASELSAN συμπεριέλαβε ένα συγχαρητήριο μήνυμα για τα 48α γενέθλιά του.

Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας μοιράστηκε ένα μήνυμα για τα 48 χρόνια της ASELSAN!

Η χώρα μας πρόσφατα στον τομέα της αμυντικής βιομηχανίας Η σκληρή δουλειά του άρχισε να αποδίδει. Η μεγαλύτερη εταιρεία αμυντικών ηλεκτρονικών της Τουρκίας Στρατιωτική βιομηχανία ηλεκτρονικών (ASELSAN)έχει σημειώσει πολλές επιτυχίες μέχρι τώρα. Αυτή η επιτυχία συνεχίζει να αυξάνεται μέρα με τη μέρα.

Αν σήμερα Υπουργείο Εθνικής Άμυνας (MSB)δημοσίευσε μήνυμα με αφορμή τα 48 χρόνια της AELSAN. Στο μήνυμά του, είπε ότι επαίνεσε τα επιτεύγματα της ASELSAN και το έργο που έχει γίνει μέχρι τώρα ήταν πολύ σημαντικό.

Ρεκόρ παραγγελιών ASELSAN: Μπήκαμε γρήγορα στον νέο αιώνα!

Ρεκόρ παραγγελιών ASELSAN: Μπήκαμε γρήγορα στον νέο αιώνα!

Ανακοινώθηκαν τα οικονομικά αποτελέσματα της τουρκικής εθνικής αεροπορικής εταιρείας ASELSAN για τους πρώτους εννέα μήνες του 2023.

Οι δηλώσεις στη δήλωση έχουν ως εξής:

«Γιορτάζουμε την 48η επέτειο της ASELSAN, η οποία ήταν πάντα πηγή υπερηφάνειας για τη χώρα μας και το ευγενές έθνος μας και ενίσχυσε τη δύναμή μας με τα τοπικά και εθνικά έργα που υλοποίησε, και σας ευχόμαστε πολλά επιτυχημένα χρόνια».

Η ASELSAN ανακοίνωσε τελευταία τα κέρδη και τα έσοδα της εταιρείας για φέτος. Μικτά κέρδη της εταιρείας σε σχέση με το πρώτο εξάμηνο του περασμένου έτους 68 τοις εκατό αυξημένο σε επίπεδο. Ενδιαφέρον, Κέρδη προ αποσβέσεων και φόρων (EBITDA) σε σύγκριση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο 62 τοις εκατό αυξάνουν.

Τα καθαρά κέρδη της ASELSAN αυξήθηκαν κατά 42 τοις εκατό σε σύγκριση με την ίδια περίοδο πέρυσι και έφθασαν τα 5,4 δισεκατομμύρια TL. Ο λόγος ιδίων κεφαλαίων προς περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας ήταν 51 τοις εκατό. Τέλος, ο κύκλος εργασιών της ASELSAN αυξήθηκε κατά 81 τοις εκατό σε σύγκριση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο, φτάνοντας τα 32,1 δισ. TL.