Η DeltaV δοκίμασε τον πύραυλο SORS σε υψόμετρο 100 km

Η DeltaV δοκίμασε τον πύραυλο SORS σε υψόμετρο 100 km

9 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin

Οι εκπληκτικές επιτυχίες προέρχονται από τον εθνικό πύραυλο, οι πρώτες δοκιμές του οποίου ξεκίνησαν το 2021. DeltaV που αναπτύχθηκε από την εταιρεία ΠΑΕΙ ΕΞΩ Ο πύραυλος που ονομάστηκε μπόρεσε να ξεπεράσει τα 100 χιλιόμετρα σε υψόμετρο κατά την πρόσφατη εκτόξευση. αυτό επίσης πρώτο υβριδικό πυραυλικό σύστημα στο διάστημα ανάφλεξη Αυτό σημαίνει ότι ήταν επιτυχής.

Η DeltaV εκτόξευσε πύραυλο SORS 100 χλμ

Η Τουρκία σχεδιάζει να πραγματοποιήσει το εθνικό διαστημικό πρόγραμμα με δικά της μέσα. Sounding Rocket System (SORS) Ο εθνικός πύραυλος, που ονομάζεται «DeltaV» και δοκιμάστηκε από την DeltaV, τίθεται σε δράση μετά την είσοδο σε τροχιά της Γης.

Η πρώτη επιτεύχθηκε κατά τη δοκιμαστική εκτόξευση, που πραγματοποιήθηκε ειδικά για τους εορτασμούς της 100ης επετείου της Δημοκρατίας. Το Hybrid Propulsion System (HİS), το οποίο αποτελεί μέρος της δοκιμής SORS, διέσχισε με επιτυχία τα 100 km υψόμετρο και το σύστημα το πρώτο υβριδικό σύστημα που εκτοξεύτηκε στο διάστημα Είπε ναι.

Το σχέδιο καθαρής ενέργειας της Αμερικής έχει διακοπεί!

Το σχέδιο καθαρής ενέργειας της Αμερικής έχει διακοπεί!

Ο κόσμος προσβλέπει στην πυρηνική ενέργεια για να κάνει βήματα προς μια μετάβαση στην καθαρή ενέργεια. Ωστόσο, η πρώτη πυρηνική εγκατάσταση που είχε προγραμματιστεί για κατασκευή στις Ηνωμένες Πολιτείες ακυρώθηκε.

Το SORS θεωρείται ένα από τα πιο επιτυχημένα πυραυλικά συστήματα ηχογράφησης στον κόσμο που χρησιμοποιεί τεχνολογία υβριδικών πυραύλων. Η ασφαλής χρήση υβριδικών καυσίμων και τα χαρακτηριστικά πολλαπλής ανάφλεξης καθιστούν το SORS ανώτερο από εναλλακτικά.

Γενικός Διευθυντής της DeltaV Space Technologies, Δρ. Σύμφωνα με τη δήλωση του Arif Karabeyoğlu, το σύστημα έχει ήδη ολοκληρώσει με επιτυχία περισσότερες από 17 δοκιμαστικές πτήσεις. Ο Karabeyoğlu είπε ότι αυτή η επιτυχία είναι το κοινό καμάρι όλης της Τουρκίας με την ευκαιρία της 100ής επετείου της Δημοκρατίας.

εθνικό διαστημικό πρόγραμμα, εγχώριος πύραυλος, εθνικός πύραυλος, δοκιμή πυραύλων

Το σύστημα HİS έχει σχεδιαστεί για την προγραμματισμένη αποστολή σκληρής προσγείωσης στη Σελήνη. Το σύστημα στοχεύει να είναι το πρώτο υβριδικό έργο που χρησιμοποιείται σε τροχιακές λειτουργίες. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε τροχιακές αποστολές χάρη στα πλεονεκτήματα κόστους και ασφάλειας.