Η Disney ακυρώνει το The Spiderwick Chronicles!

Η Disney ακυρώνει το The Spiderwick Chronicles!

29 Αυγούστου, 2023 0 By admin

Disney, μειώνεται τα τελευταία χρόνια. Τόσο που η εταιρεία, που τραβάει τα βλέμματα με την πτώση της τιμής της μετοχής, προσπαθεί να μειώσει το κόστος. Ανακοινώνοντας ότι θα αφαιρούσε πολύ δημοφιλές περιεχόμενο τους τελευταίους μήνες, η Disney αποφάσισε τώρα να ακυρώσει τη σειρά The Spiderwick Chronicles.

Η Disney ακύρωσε την πολυαναμενόμενη σειρά The Spiderwick Chronicles!

Η Disney, που παλεύει με μεγάλα οικονομικά ζητήματα τα τελευταία χρόνια, επανεξετάζει όλο το περιεχόμενό της για να μεγιστοποιήσει τη βιωσιμότητα. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία έχει ακυρώσει πολλές δημοφιλείς παραγωγές μέχρι στιγμής.

Σειρά Disney The Spiderwick Chronicles

Η Disney κυκλοφόρησε πρόσφατα μια προσαρμογή της ομώνυμης σειράς παιδικών βιβλίων φαντασίας των DiTerlizzi και Holly Black. The Spiderwick Chronicles Αποφάσισε να μην μεταδώσει τη σειρά. Αυτό τράβηξε την προσοχή του κινηματογραφικού κόσμου.

Φεύγουν ένας ένας: Το Netflix αφαιρεί τη δημοφιλή σειρά δράσης!

Φεύγουν ένας ένας: Το Netflix αφαιρεί τη δημοφιλή σειρά δράσης!

Μία από τις πιο δημοφιλείς σειρές ελεύθερων σκοπευτών, το Shooter αναστατώνει τους θαυμαστές του αφαιρώντας από τη βιβλιοθήκη του Netflix.

Αποτελείται από 6 επεισόδια και τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί. The Spiderwick ChroniclesΠαραγωγή Paramount Television Studios και 20th Television. Δεδομένου ότι η Disney αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, η σειρά θα πρέπει να πουληθεί σε άλλη εταιρεία.

The Spiderwick Chronicles Η σειρά θα εξιστορούσε τις μεταβαλλόμενες ζωές τριών αδερφών, του Σάιμον, του Τζάρεντ και της Μάλορι, αφού μετακομίζουν σε ένα νέο σπίτι με τη μητέρα τους και αρχίζουν να διαβάζουν μια εφημερίδα που έφτασαν εκεί.

Σειρά Disney The Spiderwick Chronicles

Και επίσης disneyαποφάσισε επίσης να αφαιρέσει δημοφιλείς παραγωγές όπως Big Shot, Turner & Hooch, The Mysterious Benedict Society, The Mighty Ducks: Game Changers και Marvel’s Voices Rising: The Music of Wakanda Forever από τη βιβλιοθήκη της.

Τι πιστεύετε λοιπόν για αυτό το πρόβλημα; Μπορείτε να μοιραστείτε τις απόψεις σας μαζί μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.