Η Epic Games ανακοίνωσε τα δωρεάν παιχνίδια αυτής της εβδομάδας!

Η Epic Games ανακοίνωσε τα δωρεάν παιχνίδια αυτής της εβδομάδας!

19 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin

Η Epic Games συνεχίζει να κάνει ορισμένα παιχνίδια δωρεάν κάθε εβδομάδα. Με την τελευταία ανακοίνωση ανακοινώθηκαν και τα δωρεάν παιχνίδια από 19 έως 26 Οκτωβρίου. Δείτε τι είχε μεγάλη επίδραση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πρόσφατα: Δωρεάν παιχνίδια από την Epic Games.

Το The Evil Within και το Eternal Threads ανοίγουν στα Epic Games

Epic Games, 19 έως 26 Οκτωβρίου Το εσωτερικό κακό Και Αιώνιοι γιοι θα κάνει δωρεάν παιχνίδια που ονομάζονται. Θα μπορείτε να προσθέσετε αυτές τις δύο παραγωγές στη βιβλιοθήκη σας μέχρι την επόμενη εβδομάδα. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι μόλις προστεθεί, θα παραμείνει μόνιμα στον λογαριασμό σας.

Το Epic Games Store χάρισε δωρεάν παιχνίδια Blazing Sails και QUBE ULTIMATE BUNDLE την περασμένη εβδομάδα. Έτσι, η πλατφόρμα κατάφερε να λάβει θετικές κριτικές από τους παίκτες. Ωστόσο, η Epic φαίνεται να είναι πιο ευχάριστη με τα παιχνίδια αυτής της εβδομάδας.

Αυτή τη φορά είναι αληθινό: Το Twitter έγινε επιτέλους πληρωμένο!

Αυτή τη φορά είναι αληθινό: Το Twitter έγινε επιτέλους πληρωμένο!

Αυτή τη φορά συνέβη πραγματικά. Το Twitter συνεχίζει πλέον τη ζωή του επί πληρωμή! Εδώ είναι οι λεπτομέρειες για το θέμα…

Το εσωτερικό κακό, ένα παιχνίδι τρόμου επιβίωσης που αναπτύχθηκε από τον δημιουργό του Resident Evil. Σε αυτή την παραγωγή, οι παίκτες αναλαμβάνουν τον ρόλο του ντετέκτιβ Sebastian Castellanos, ο οποίος ερευνά μια φρικτή δολοφονία. Θα εξερευνήσετε τον στριφτό κόσμο με περιορισμένους πόρους.

Το δεύτερο δωρεάν παιχνίδι είναι ένα παιχνίδι παζλ επιστημονικής φαντασίας. Αιώνιοι γιοι έφτασε. Σε αυτή την παραγωγή, οι ηθοποιοί παίζουν έναν «χειριστή του χρόνου» υπεύθυνο για τη διόρθωση της παραμόρφωσης της χρονικής ροής. Ο στόχος του παιχνιδιού είναι να διαχειριστεί τους ανθρώπους που έχουν πληγεί από μια πυρκαγιά και να τους κάνει να επιβιώσουν.

  • Βήμα 1: Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας μέσω του ιστότοπου και του προγράμματος επιτραπέζιου υπολογιστή Epic Games Store.
  • 2ο βήμα: Χρησιμοποιήστε την επιλογή αναζήτησης για να μεταβείτε στη σελίδα πωλήσεων των The Evil Within και Eternal Threads.
  • Βήμα 3: Μπορείτε να το προσθέσετε στη βιβλιοθήκη σας κάνοντας κλικ στο κουμπί Εγκατάσταση και, αν θέλετε, μπορείτε να ξεκινήσετε την εγκατάστασή του αργότερα.

Λοιπόν, τι πιστεύετε για αυτό το πρόβλημα; Μπορείτε να μοιραστείτε τις απόψεις σας μαζί μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.