Η Ferrari θα αρχίσει να λαμβάνει πληρωμές με κρυπτοχρήματα!

Η Ferrari θα αρχίσει να λαμβάνει πληρωμές με κρυπτοχρήματα!

14 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin

Η Tesla ήταν η πρώτη εταιρεία που δέχτηκε κρυπτονομίσματα στον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας. Ωστόσο, ο Elon Musk, ο οποίος διέκοψε γρήγορα αυτή την υποστήριξη, βρέθηκε αντιμέτωπος με μια απρόσμενη απόφαση. Ιταλικός γίγαντας σπορ αυτοκινήτων Ferrari, πληρωμή με κρυπτονομίσματα Ανακοίνωσε ότι θα αρχίσει να το παίρνει.

Η Ferrari θα πραγματοποιεί τώρα τις πωλήσεις της με κρυπτονομίσματα

Η Ferrari ανακοίνωσε ότι άρχισε να δέχεται κρυπτονομίσματα ως πληρωμή από σήμερα. Αυτό το πρόγραμμα θα είναι αρχικά διαθέσιμο προς πώληση στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά σχεδιάζει να επεκταθεί και σε άλλες αγορές, συμπεριλαμβανομένης της Ευρώπης.

Κρυπτονόμισμα

Στη δήλωση που έκανε ο Enrico Galliera, Διευθυντής Μάρκετινγκ της Ferrari, είπε ότι πολλοί πελάτες έχουν σημαντικές επενδύσεις σε κρυπτογράφηση. Δηλώνοντας ότι «τα αιτήματα των πλούσιων πελατών» εισακούστηκαν, ο διευθυντής ανέφερε ότι το βιβλίο παραγγελιών είχε συμπληρωθεί μέχρι το 2025.

Πώληση ρεκόρ: 115.000 Toggs θα αγοραστούν για το Δημόσιο!

Πώληση ρεκόρ: 115.000 Toggs θα αγοραστούν για το Δημόσιο!

Το Υπουργείο Οικονομικών και Οικονομικών θέλει να ξεκινήσει η εποχή Togg στους δημόσιους φορείς. Παλιά οχήματα θα πουληθούν και νέες αγορές θα γίνουν από την Togg.

Ο ιταλικός γίγαντας αυτοκινήτων στοχεύει να προσεγγίσει νέους πελάτες με την επιλογή πληρωμής με κρυπτονομίσματα. Συναλλαγές κρυπτογράφησης στις Ηνωμένες Πολιτείες BitPay Ενώ αυτό γίνεται? Θα γίνονται δεκτές πληρωμές σε Bitcoin, Ethereum και USD Coin (USDC). Διευκρινίστηκε επίσης ότι δεν θα υπάρχουν τέλη συναλλαγής.

Υπάρχει ένας σημαντικός λόγος για τον οποίο οι πωλήσεις γίνονται μέσω BitPay. Δεδομένου ότι αυτή η εταιρεία μετατρέπει κρυπτονομίσματα σε τυπικά νομίσματα όπως το δολάριο, θα προστατεύσει τη Ferrari και τους αντιπροσώπους της από τις διακυμάνσεις των τιμών. Η Galliera είπε ότι οι περισσότερες αντιπροσωπείες των ΗΠΑ θα δέχονται κρυπτογράφηση.

Αυτή η επιλογή πληρωμής θα επεκταθεί στους Ευρωπαίους πελάτες τους πρώτους μήνες του επόμενου έτους. Αν και η κατανάλωση ενέργειας του Bitcoin έχει επικριθεί, έχει δηλωθεί ότι δεν θα επηρεάσει τους στόχους ουδετερότητας άνθρακα της Ferrari.

Λοιπόν, τι πιστεύετε για αυτό το πρόβλημα; Μπορείτε να μοιραστείτε τις απόψεις σας μαζί μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.