Η Google δημιούργησε ένα Doodle για τις 29 Οκτωβρίου, ημέρα Δημοκρατίας!

Η Google δημιούργησε ένα Doodle για τις 29 Οκτωβρίου, ημέρα Δημοκρατίας!

28 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin

Δημοκρατία της Τουρκίας, ακριβώς πριν από 100 χρόνια Μουσταφά Κεμάλ ΑτατούρκΙδρύθηκε υπό τη διεύθυνση του . Καθώς οι εορτασμοί συνεχίζονται στη χώρα μας, οι μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου δεν ξεχνούν αυτή την ξεχωριστή μέρα. Αμερικανικός τεχνολογικός γίγαντας Google Σε 29 ΟκτωβρίουΈχει γίνει μια από τις εταιρείες που δεν έχουν ξεχάσει.

Η Google δημιούργησε το Doodle για τις 29 Οκτωβρίου

Για όσους δεν ξέρουν γράφω άσκοπα; διακοπές, εποχές του χρόνου, διάσημοι καλλιτέχνες, επιστήμονες, ειδικές μέρες για τον κόσμο ή τις χώρες Google αλλαγές στο λογότυπο. Κάθε χρόνο, πολλοί γράφω άσκοπα γιορτάστε ειδικές μέρες δείχνοντας Google, 29 ΟκτωβρίουΟύτε ξέχασε.

γίγαντας μηχανών αναζήτησης Google, 29 Οκτωβρίου Ημέρα Δημοκρατίας ένα ειδικό για γράφω άσκοπα δημιουργήθηκε. Αυτό μπορείτε να δείτε στην παραπάνω φωτογραφία γράφω άσκοπα, Αναζήτηση Google Άρχισε να εμφανίζεται σε όλους μέσω .

Απροσδόκητο Google Doodle: Ποια είναι η Nüzhet Gökdoğan;

Απροσδόκητο Google Doodle: Ποια είναι η Nüzhet Gökdoğan;

Η Google ετοίμασε ένα Doodle για τον Nüzhet Gökdoğan. Ποια είναι η Gökdoğan, η πρώτη γυναίκα αστρονόμος της Τουρκίας; Εδώ είναι οι λεπτομέρειες.

Ενισχύστε τα αισθήματα εθνικής ενότητας και αλληλεγγύης του τουρκικού λαού 29 Οκτωβρίου Ημέρα Δημοκρατίας, Δημοκρατία της Τουρκίαςτου Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ Είναι μια από τις πολυαναμενόμενες ημέρες ως εθνική εορτή που γιορτάζεται κάθε χρόνο για τον εορτασμό της ημερομηνίας που ανακηρύχτηκε από την Δημοκρατία της Τουρκίας.

Εκπαιδευτικά ιδρύματα και ο δήμος διοργανώνουν διάφορες εκδηλώσεις για την 29η Οκτωβρίου, Ημέρα της Δημοκρατίας, που γιορτάζεται με διάφορες συναυλίες, επίσημες τελετές, σόου και πυροτεχνήματα στην Τουρκία. Όλοι οι κάτοικοι της Τουρκίας, με τους 85 εκατομμύρια κατοίκους, μοιράζονται αυτόν τον ενθουσιασμό.

κι εμεις ShiftDelete.Net όπως η ομάδα 29 Οκτωβρίου Ημέρα ΔημοκρατίαςΣας συγχαίρουμε με τις πιο ειλικρινείς ευχές μας. Λοιπόν, τι πιστεύετε για αυτό το πρόβλημα; Μπορείτε να μοιραστείτε τις απόψεις σας μαζί μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.