Η Google λύνει το πρόβλημα της κυκλοφορίας!

Η Google λύνει το πρόβλημα της κυκλοφορίας!

27 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin

Ο τεχνολογικός κολοσσός Google, που πρόσφατα έδειξε ενδιαφέρον για την τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης και συνεχίζει να κάνει νέα βήματα προς αυτή την κατεύθυνση, ανακοίνωσε την καινοτομία του που θα μειώσει σε κάποιο βαθμό το κυκλοφοριακό πρόβλημα. Η εταιρεία θα συμβάλει τόσο στην προστασία της φύσης όσο και θα αποτελέσει σωσίβιο για την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού προβλήματος στις μητροπόλεις. εδώ είναι οι λεπτομέρειες

Η Google χρησιμοποιεί τους πόρους της στο μέγιστο

Όπως γνωρίζετε, η Google χρησιμοποιείται ενεργά από τους περισσότερους χρήστες smartphone σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία μπορεί να δημιουργήσει μια μεγάλη δεξαμενή δεδομένων, ειδικά σε μεγάλες πόλεις, μέσω των υπηρεσιών χαρτογράφησης της. Προκειμένου να χρησιμοποιηθεί αυτή η πισίνα όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά, η εταιρεία ετοιμάζεται να υλοποιήσει το έργο «Πράσινο Φως».

πράσινο φως

Το έργο Green Light εκτελεί ολοκληρωμένη ανάλυση της κυκλοφορίας επεξεργάζοντας ταυτόχρονα δεδομένα που λαμβάνονται μέσω των υπηρεσιών χαρτογράφησης της Google. Χρησιμοποιώντας αυτήν την ανάλυση, το έργο οργανώνει φανάρια σε πολυσύχναστους δρόμους και διασταυρώσεις και ρυθμίζει δυναμικά τα χρονοδιαγράμματα φωτισμού, μειώνοντας έτσι τον αριθμό των στάσεων και εκκινήσεων των οχημάτων σε αυτές τις περιοχές. τριάντα τοις εκατό Αυτό μειώνει επίσης τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου από αυτές τις περιοχές. δέκα τοις εκατό στοχεύει στη μείωση.

Περισσότερη ενσωμάτωση AI με τους Χάρτες Google

Περισσότερη ενσωμάτωση AI με τους Χάρτες Google

Οι Χάρτες Google θα γίνουν πιο χρήσιμοι με τα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης που προστέθηκαν πρόσφατα. Ιδού οι λεπτομέρειες…

Το έργο, που αυτή τη στιγμή δοκιμάζεται σε 12 πόλεις σε όλο τον κόσμο, προσελκύει μεγάλο ενδιαφέρον γιατί εξοικονομεί καύσιμα και λύνει το κυκλοφοριακό πρόβλημα. Ας πούμε ότι η πρώτη ανατροφοδότηση για αυτό το σημαντικό έργο τεχνητής νοημοσύνης, που θα πρέπει να εφαρμοστεί σε περισσότερες πόλεις στο μέλλον, είναι εξαιρετικά θετική.

Λοιπόν, τι πιστεύετε για αυτό το πρόβλημα; Πιστεύετε ότι αυτό το σημαντικό βήμα μπορεί να λύσει, έστω και σε ένα βαθμό, το κυκλοφοριακό πρόβλημα σε μητροπόλεις όπως η Κωνσταντινούπολη; Μπορείτε να μοιραστείτε τις απόψεις σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων.