Η Google DeepMind παρουσίασε το νέο της μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης Lyria

Η Google DeepMind παρουσίασε το νέο της μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης Lyria

21 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin

Τελικά έγινε. Η τεχνητή νοημοσύνη έχει εισβάλει στον κόσμο της μουσικής. Η Google DeepMind παρουσίασε σήμερα το νέο της μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης που ονομάζεται Lyria. Η εταιρεία εξήγησε ότι το μοντέλο μπορεί να παράγει υψηλής ποιότητας φωνητικά, στίχους και μουσικές συνοδεία που μιμούνται το στυλ δημοφιλών καλλιτεχνών. Ιδού οι λεπτομέρειες…

Το Google DeepMind παρουσίασε στον κόσμο το Lyria, ένα ισχυρό μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης ικανό να δημιουργεί μουσική!

Η DeepMind μίλησε για νέες εμπειρίες δημιουργίας μουσικής που θα κυκλοφορήσουν στο YouTube Shorts. Επιπλέον, ανακοίνωσε επίσης το Lyria, έναν παραγωγικό αλγόριθμο τεχνητής νοημοσύνης ικανό να δημιουργεί μουσική. Η εταιρεία πραγματοποίησε πειράματα που ονομάστηκαν Dream Track.

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον αλγόριθμο, το Google DeepMind θα επιτρέψει σε δημιουργούς και χρήστες να δημιουργήσουν τραγούδια 30 δευτερολέπτων που τραγουδιούνται με τις φωνές δημοφιλών καλλιτεχνών. Αυτοί οι καλλιτέχνες περιλαμβάνουν διάσημα ονόματα όπως Benjamin, Charlie Puth, Charli XCX, Demi Lovato, John Legend, Sia, T-Pain, Troye Sivan και πολλά άλλα.

Θα πραγματοποιηθεί η γενετική σάρωση: Το Google DeepMind θα μπορεί να διαγνώσει ασθένειες εκ των προτέρων!

Θα πραγματοποιηθεί η γενετική σάρωση: Το Google DeepMind θα μπορεί να διαγνώσει ασθένειες εκ των προτέρων!

Το Google DeepMind θα μπορούσε να επιταχύνει την αναζήτηση γονιδίων που προκαλούν ασθένειες. Πώς θα το κάνει λοιπόν αυτό; Εδώ είναι οι λεπτομέρειες…

Η DeepMind πιστεύει ότι αυτά τα έργα θα ανοίξουν μια παιδική χαρά για τη δημιουργικότητα. Επιπλέον, η εταιρεία ισχυρίζεται ότι αυτός ο αλγόριθμος θα βοηθήσει τους καλλιτέχνες να συνδεθούν με τους θαυμαστές τους. Έτσι, αυτός ο αλγόριθμος θα χρησιμεύσει ως γέφυρα μεταξύ των καλλιτεχνών και των θαυμαστών τους.

Ο Jim Fan, ερευνητής της NVIDIA AI, προχώρησε ακόμη περισσότερο. Ο Χ μοιράστηκε μια ανάρτηση σχετικά με το θέμα στην εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης που ήταν παλαιότερα γνωστή ως Twitter. Στο μήνυμά του «Το πιο εντυπωσιακό demo περιλαμβάνει τη μετατροπή του βουητού σε μια πλήρη σουίτα οργάνων. «Νομίζω ότι η Lyria θα ξεκλειδώσει όλους τους χειριστές που έχουμε συνηθίσει σε μοντέλα οθόνης». είπε.

Χωρίς αμφιβολία, το Lyria και άλλα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης όπως αυτό θα αλλάξουν το παιχνίδι για τη μουσική βιομηχανία. Η Google θα φέρει ριζικές αλλαγές στον κόσμο της μουσικής με τον νέο της αλγόριθμο τεχνητής νοημοσύνης.

Επιπλέον, η κίνηση ενισχύει τη θέση της Google ως πρωτοπόρου στις παραγωγικές εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης. Δείχνει επίσης πώς η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να επεκτείνει τις δημιουργικές διαδικασίες πέρα ​​από τη σφαίρα της τεχνολογίας.

Google, «Καθώς προχωράμε, πρέπει να διασφαλίσουμε ότι τα εργαλεία δημιουργίας μουσικής αναπτύσσονται υπεύθυνα.εμείς θα. Επίσης αυτό Θα καθορίσουμε το πρότυπο για την εφαρμογή του. Αυτό «Θα συνεχίσουμε να φέρνουμε μαζί τους καλλιτέχνες, τη μουσική βιομηχανία και την ευρύτερη δημιουργική κοινότητα». είπε.