Η Huawei αναπτύσσει ένα προσιτό αναδιπλούμενο τηλέφωνο

Η Huawei αναπτύσσει ένα προσιτό αναδιπλούμενο τηλέφωνο

21 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin

Υπάρχουν πολλά μοντέλα στην αγορά των αναδιπλούμενων smartphone. Ωστόσο, αυτές οι συσκευές απευθύνονται σε πελάτες premium επειδή είναι ακριβότερες από 1.000 $. Ο κινέζος κατασκευαστής Huawei θέλει να ταρακουνήσει αυτή την τάση με τη νέα της κάθετα αναδιπλούμενη συσκευή. Στη δουλειά Νέο οικονομικό αναδιπλούμενο τηλέφωνο από την Huawei.

Θα κοστίζει 735 δολάρια το πτυσσόμενο Huawei εισαγωγικού επιπέδου;

Σύμφωνα με νέα διαρροή, η Huawei θέλει να κάνει τα αναδιπλούμενα smartphone πιο προσιτά. Αναφορές από την Κίνα αποκάλυψαν λεπτομέρειες σχετικά με το εισαγωγικό αναδιπλούμενο τηλέφωνο της Huawei.

της νέας σας συσκευής Τσέπη Huawei P Θα πρέπει να είναι μέρος της σειράς και να προσφέρει λειτουργίες εισαγωγικού επιπέδου. Αυτό σημαίνει ότι η συσκευή διατίθεται στην αγορά σε πολύ ανταγωνιστική τιμή 800$. Huawei Pocket S Αυτό σημαίνει ότι θα τοποθετηθεί σε επίπεδο μοντέλου.

Σε μαζική παραγωγή το ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Huawei!  Εδώ είναι οι πραγματικές εικόνες

Σε μαζική παραγωγή το ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Huawei! Εδώ είναι οι πραγματικές εικόνες

Η Aito, μια κοινοπραξία της Huawei και της Seres, έχει εισέλθει στη μαζική παραγωγή του μοντέλου SUV M9. Το αυτοκίνητο θα παρουσιαστεί στο λανσάρισμα τον Δεκέμβριο.

Η προσιτή αναδιπλούμενη συσκευή της Huawei έχει πλεονεκτήματα κυκλοφορίας, λέει ο Leak Τιμή 735 $ και λιγότερο στοχεύουν στο σημείο. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι ένα από τα πιο προσιτά αναδιπλούμενα τηλέφωνα της αγοράς.

αναδιπλούμενο τηλέφωνο εισαγωγικού επιπέδου Το πρώτο εξάμηνο του 2024 Αναφέρθηκε ότι θα εισαχθεί. Δεν είναι σαφές, ωστόσο, εάν αυτό το χρονοδιάγραμμα αντιπροσωπεύει μια παγκόσμια κυκλοφορία ή ένα γεγονός που αφορά την κινεζική αγορά. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εταιρείες επεκτάθηκαν αρχικά στην Κίνα και στη συνέχεια στην παγκόσμια αγορά λίγους μήνες αργότερα.

Παρόμοια με το Pocket S, το νέο μοντέλο της Huawei εκτιμάται ότι θα κυκλοφορήσει σε πολλές χρωματικές επιλογές. Ωστόσο, οι τεχνικές προδιαγραφές του τηλεφώνου δεν είναι σαφείς αυτή τη στιγμή.