Η McLaren Artura κατά τη διάρκεια του test drive πήρε φωτιά!

Η McLaren Artura κατά τη διάρκεια του test drive πήρε φωτιά!

18 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin

Όπως γνωρίζετε, οι μάρκες αυτοκινήτων σε όλο τον κόσμο μπαίνουν τώρα στον δρόμο της ηλεκτροκίνησης. Σε αυτό το πλαίσιο, με την αυξανόμενη δημοτικότητα της Tesla, οι κατασκευαστές σπορ αυτοκινήτων άρχισαν επίσης να εξετάζουν αυτόν τον τομέα. Ίσως τα δύο πιο εκπληκτικά ονόματα αυτών των εμπορικών σημάτων ήταν η Ferrari και η McLaren. Ωστόσο, σήμερα θα μιλήσουμε για ένα ατυχές περιστατικό που συνέβη στη McLaren. Εδώ είναι η φωτιά της McLaren Artura και οι λεπτομέρειες της…

Η υβριδική McLaren Artura κατά τη διάρκεια του test drive πήρε φωτιά!

Πολλές μάρκες αυτοκινήτων έχουν ξεκινήσει τον υβριδισμό ή τον ηλεκτρισμό. Ανάμεσα σε αυτές τις μάρκες, αυτές που παράγουν τα πιο καθημερινά αυτοκίνητα επιλέγουν γενικά τη διαδρομή ηλεκτροκίνησης, ενώ οι μάρκες που εργάζονται σε υπεραυτοκίνητα, όπως η McLaren, βρήκαν πιο αποτελεσματική την παραγωγή υβριδικών μοντέλων και άρχισαν να ξεκινούν αυτήν την πορεία.

SDNshiftdelete.net

Ενώ αρχικά θεωρήθηκε ότι το Artura, που κυκλοφόρησε το 2021, θα συνέχιζε τη ζωή του μόνο με κινητήρες εσωτερικής καύσης, διέλυσε κάθε αντίληψη με έναν υβριδικό κινητήρα V6. Το μοντέλο, που διαθέτει plug-in υβριδική δομή, έχει προσελκύσει μεγάλη προσοχή για ένα σούπερ σπορ αυτοκίνητο. Ωστόσο, ένα ατυχές γεγονός που συνέβη πρόσφατα μείωσε σε κάποιο βαθμό το χάρισμα της McLaren. Το μόνο που μας χαροποιεί αυτό το περιστατικό είναι ότι δεν υπήρξε απώλεια ζωής.

Οι κάτοχοι Apple Watch αντιμετωπίζουν προβλήματα: όταν η οθόνη είναι ενεργοποιημένη…

Οι κάτοχοι Apple Watch αντιμετωπίζουν προβλήματα: όταν η οθόνη είναι ενεργοποιημένη…

Οι κάτοχοι Apple Watch αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το τρεμόπαιγμα της οθόνης σε μόνιμη λειτουργία! Εδώ είναι οι λεπτομέρειες του ενοχλητικού σφάλματος…

Στο περιστατικό κοντά στην αντιπροσωπεία της McLaren στο Λιντς της Αγγλίας, μια McLaren Artura που βρισκόταν σε test drive έπιασε φωτιά. Αργότερα, πυροσβέστες και δυνάμεις επιβολής του νόμου κλήθηκαν στο σημείο, αλλά το όχημα δεν κατάφερε να αποφύγει το κάψιμο. Όταν τα συντρίμμια εξετάστηκαν μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς, ήταν σχεδόν αδύνατο να πούμε ότι υπήρχε μια McLaren Artura.

Δεν έχει υπάρξει ακόμη δήλωση από τη McLaren σχετικά με το θέμα. Το γεγονός ότι δεν υπήρξαν απώλειες ζωών σε αυτό το περιστατικό είναι μια ανακούφιση στην καρδιά. Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό εάν η φωτιά προκλήθηκε από την υβριδική μονάδα, την μπαταρία ή τον κινητήρα εσωτερικής καύσης. Οι διαδικασίες έρευνας και έρευνας συνεχίζονται.