Η Meta διαλύει την υπεύθυνη ομάδα AI

Η Meta διαλύει την υπεύθυνη ομάδα AI

19 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin

Η τεχνητή νοημοσύνη έχει καταφέρει να διεισδύσει σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Έχει φτάσει στην καρδιά των εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης. Η Meta ενσωματώνει επίσης την τεχνητή νοημοσύνη σε δημοφιλείς εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης υπό την ομπρέλα της. Η Meta ασχολείται τόσο πολύ με την τεχνητή νοημοσύνη που αφιερώνει σχεδόν όλους τους πόρους της σε αυτήν. Για αυτό, σχημάτισε μια μεγάλη ομάδα. Στη συνέχεια ανέπτυξε και ενίσχυσε αυτή την ομάδα. Στη συνέχεια ο Meta διέλυσε την ομάδα της Υπεύθυνης Τεχνητής Νοημοσύνης (RAI). Ιδού οι λεπτομέρειες…

Ο Meta διέλυσε την ομάδα του Responsible AI!

Πολλά μέλη του Responsible AI (RAI) θα μεταβούν στην παραγωγική ομάδα προϊόντων AI της εταιρείας. Άλλοι θα εργαστούν στην υποδομή τεχνητής νοημοσύνης της Meta. Η εταιρεία δηλώνει τακτικά ότι θέλει να αναπτύξει την τεχνητή νοημοσύνη με ελεγχόμενο τρόπο. Η εταιρεία περιλαμβάνει ακόμη και υπευθυνότητα, διαφάνεια, ασφάλεια, ιδιωτικότητα και πολλά άλλα. «πυλώνες της υπεύθυνης τεχνητής νοημοσύνης» Δημιούργησε μάλιστα μια σελίδα που τα απαριθμούσε.

Η RAI ενεργεί για να αποτρέψει προβλήματα στις πλατφόρμες της. Η Meta RAI δημιούργησε την ομάδα της για να εντοπίσει ζητήματα με προσεγγίσεις εκπαίδευσης AI, συμπεριλαμβανομένου του εάν τα μοντέλα της είχαν εκπαιδευτεί με αρκετά διαφορετικές πληροφορίες.

Αυτή τη φορά είναι τελείως διαφορετικά: MediaTek και Meta έδωσαν τα χέρια για γυαλιά AR!

Αυτή τη φορά είναι τελείως διαφορετικά: MediaTek και Meta έδωσαν τα χέρια για γυαλιά AR!

Η MediaTek συνεργάζεται με τη Meta για την ανάπτυξη τσιπ για έξυπνα γυαλιά AR. Εδώ είναι οι λεπτομέρειες…

Ο Jon Carvill, ο οποίος εκπροσωπεί τον Meta, έκανε μια δήλωση για αυτό το θέμα. Στη δήλωσή του? «Η εταιρεία θα συνεχίσει να δίνει προτεραιότητα και να επενδύει στην ανάπτυξη ασφαλούς και υπεύθυνης τεχνητής νοημοσύνης. » είπε. Η εταιρεία δίχασε την ομάδα της. Ωστόσο, παρά ταύτα, μέλη «Θα συνεχίσει να υποστηρίζει τις προσπάθειες πολλαπλών προϊόντων που σχετίζονται με την ανάπτυξη και την υπεύθυνη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης. » προστέθηκε.

Αυτή η ομάδα έχει ήδη υποβληθεί σε αναδιάρθρωση στην αρχή της χρονιάς. Ο Meta μετέτρεψε τη RAI σε «κέλυφος ομάδας». Απέλυσε ακόμη και προσωπικό για αυτή την αναδιάρθρωση. Επιπλέον, αυτή η ομάδα λειτουργεί από το 2019. Ο Meta προειδοποίησε ότι η ομάδα της RAI είχε μικρή αυτονομία και έπρεπε να είναι προσεκτική πριν εφαρμόσει τις πρωτοβουλίες της.

Στις αρχές του τρέχοντος έτους, πρωτοβουλίες από τη Microsoft, τη Meta και άλλες παρόμοιες εταιρείες άρχισαν να τρομάζουν τον κόσμο. Οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο έσπευσαν να δημιουργήσουν ρυθμιστικές δικλείδες έναντι των κινδύνων της τεχνητής νοημοσύνης. Έχει συμφωνίες με την αμερικανική κυβέρνηση και εταιρείες τεχνητής νοημοσύνης. Αργότερα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάιντεν τους ζήτησε να δημιουργήσουν κανόνες ασφάλειας τεχνητής νοημοσύνης. Η Ευρωπαϊκή Ένωση δημοσίευσε τις αρχές της τεχνητής νοημοσύνης. Εργάζονται επίσης για την ψήφιση του νόμου για την τεχνητή νοημοσύνη.