Η NASA δημοσίευσε μια δήλωση για την αποστολή Crew-7

Η NASA δημοσίευσε μια δήλωση για την αποστολή Crew-7

27 Αυγούστου, 2023 0 By admin

πέρασμα Η NASA, η οποία ανέβαλε την πτήση του Crew-7 για τις 26 Αυγούστου, ανακοίνωσε την έναρξη της αποστολής. Η NASA ανακοίνωσε ότι το πλήρωμα του Crew-7 θα ταξιδέψει με το διαστημόπλοιο Crew Dragon πριν φτάσει στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS).

Η NASA δημοσίευσε μια δήλωση για την αποστολή Crew-7

«Το Crew-7 είναι ένα λαμπρό παράδειγμα τόσο της δύναμης της αμερικανικής δημιουργικότητας όσο και του τι μπορούμε να επιτύχουμε όταν εργαζόμαστε μαζί», δήλωσε ο διαχειριστής της NASA Bill Nelson σε μια δήλωση. Στο σταθμό, το πλήρωμα θα εκτελέσει περισσότερα από 200 επιστημονικά πειράματα και τεχνολογικές επιδείξεις για να προετοιμαστεί για αποστολές στη Σελήνη, τον Άρη και πέρα, ωφελώντας παράλληλα την ανθρωπότητα στη Γη. Συνεργαζόμενη με χώρες σε όλο τον κόσμο, η NASA στρατολογεί τα καλύτερα επιστημονικά μυαλά για να ολοκληρώσουν τις τολμηρές αποστολές μας και είναι σαφές ότι μπορούμε να κάνουμε περισσότερα και να μάθουμε περισσότερα όταν εργαζόμαστε μαζί. κάνει δηλώσεις.

Η NASA δημοσίευσε μια δήλωση για την αποστολή Crew-7

Η εκτόξευση, που αρχικά είχε προγραμματιστεί για τις 25 Αυγούστου, καθυστέρησε λόγω περαιτέρω ανάλυσης του διαστημικού σκάφους Crew Dragon. Μετά από καθυστέρηση περίπου μίας ημέρας, μπόρεσε να συνεχίσει το Σάββατο.

Πώς να παρακολουθήσετε την πτήση της NASA και του SpaceX Crew-7;

Πώς να παρακολουθήσετε την πτήση της NASA και του SpaceX Crew-7;

Η NASA και η SpaceX κάνουν τις τελευταίες προετοιμασίες για την πτήση του Crew-7 στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS). Πώς να παρακολουθήσετε λοιπόν την εκτόξευση;

Το πλήρωμα αναμένεται να φτάσει στο ISS και να προσδεθεί στη μονάδα Harmony του σταθμού στις 8:39 π.μ. ET (5:39 π.μ. PT) την Κυριακή 27 Αυγούστου. Οι αστροναύτες του Crew-7 θα ανοίξουν την καταπακτή μεταξύ του Crew Dragon και του Crew Dragon.

Η αποστολή Crew-7 περιλαμβάνει τους αστροναύτες της NASA Stephen Bowen, Woody Hoburg και Frank Rubio, καθώς και πληρώματα από διαφορετικές χώρες όπως ο αστροναύτης των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Sultan Alneyadi και οι κοσμοναύτες Roscosmos Sergey Prokopyev, Dmitri Petelin και Andrey Fedyaev.
Οι αστροναύτες του πληρώματος 7 θα παραμείνουν στον ISS για περίπου έξι μήνες, κατά τη διάρκεια των οποίων θα αναλάβουν καθήκοντα όπως η επίβλεψη των εισερχόμενων αποστολών φορτίου και η παρουσία για την άφιξη της ειδικής αποστολής Axiom-3. Ωστόσο, θα διεξαχθεί κάποια επιστημονική έρευνα, συμπεριλαμβανομένων πειραμάτων για τον ύπνο στο διάστημα, συλλογή μικροβιακών δειγμάτων έξω από τον διαστημικό σταθμό και έρευνα για την ανθρώπινη υγεία στο διάστημα.