Η Sony υποστηρίζει την αύξηση των τιμών του PlayStation Plus

Η Sony υποστηρίζει την αύξηση των τιμών του PlayStation Plus

28 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin

Η Sony αντιμετώπισε πρόσφατα αντιδράσεις μετά την αύξηση των παγκόσμιων τιμών για όλες τις 12μηνες συνδρομές PlayStation Plus κατά σχεδόν 30%. Ο Eric Lempel, ο διευθύνων σύμβουλος της Sony Interactive Entertainment, υπερασπίστηκε την κίνηση σε πρόσφατη συνέντευξη, λέγοντας ότι η εταιρεία έπρεπε να προσαρμοστεί στις συνθήκες της αγοράς.

Για τις αυξήσεις τιμών του PlayStation Plus: «Πρέπει να ακολουθήσουμε τις συνθήκες της αγοράς»

Τον Σεπτέμβριο, η Sony προσάρμοσε τις τιμές για διαφορετικές βαθμίδες συνδρομών PlayStation Plus. Το Essential πήγε από 59,99 $ σε 79,99 $, το Extra από 99,99 $ σε 134,99 $ και το Premium από 119,99 $ σε 159,99 $.

ps περισσότερα

Η εταιρεία εξήγησε αυτή τη σημαντική αύξηση δηλώνοντας ότι θα της επιτρέψει να συνεχίσει να προσφέρει παιχνίδια υψηλής ποιότητας και πρόσθετα προνόμια στους συνδρομητές.

Θλιβερά νέα από την έκδοση Slim δίσκου PlayStation 5: θα εξακολουθεί να απαιτεί Internet

Θλιβερά νέα από την έκδοση Slim δίσκου PlayStation 5: θα εξακολουθεί να απαιτεί Internet

Η έκδοση δίσκου του μοντέλου Slim του PlayStation 5, που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα, θα απαιτήσει την εγκατάσταση οποιουδήποτε τύπου Διαδικτύου.

Ο Lempel τόνισε τον στόχο του να βελτιώσει την εμπειρία του PlayStation Plus, ιδιαίτερα με την εισαγωγή του συστήματος βαθμίδων το προηγούμενο έτος. Σημείωσε ότι πολλοί καταναλωτές κατανοούν την αξία του PlayStation 5.

Επίσης έκανε την εξής δήλωση: «Όπως σχεδόν όλα στον κόσμο, πρέπει να αναθεωρήσουμε τις τιμές μας και να τις προσαρμόσουμε με βάση τις συνθήκες της αγοράς. Είμαι στην ευχάριστη θέση να πω ότι, σε αντίθεση με πολλές άλλες συνδρομητικές υπηρεσίες, δεν έχουμε αγγίξει τις τιμές του PlayStation Plus για το 85% του κόσμου εδώ και πολλά χρόνια. Είναι η πρώτη φορά λοιπόν που κάνουμε κάτι τέτοιο.

νέο ps περισσότερα

Αυτή η προσαρμογή τιμής έρχεται αφότου η Microsoft αύξησε τις τιμές για το Xbox Game Pass. Επίσης, αύξησε τις τιμές των Spotify, Amazon, Disney+ και Netflix. Δυστυχώς, αυτό έχει γίνει δημοφιλές μεταξύ των συνδρομητικών υπηρεσιών ψυχαγωγίας.

Τώρα ήρθε η ώρα: Η ŞOK πουλά το PlayStation 5!

Τώρα ήρθε η ώρα: Η ŞOK πουλά το PlayStation 5!

Η ŞOK, μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες λιανικής στην Τουρκία, ξεκίνησε να πουλά τις κονσόλες παιχνιδιών PlayStation 5. Εδώ είναι η τιμή…

Όπως γνωρίζετε, τις προάλλες το Steam ανακοίνωσε ότι θα αποσυρθεί από την τουρκική αγορά και από εδώ και πέρα ​​θα αγοράζουμε τα παιχνίδια σε δολάρια. Η κατάσταση χειροτερεύει, τι γνώμη έχετε για την αύξηση των τιμών; Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στα σχόλια.