Η Tesla εγκαθιστά σταθμούς φόρτισης στο concept των 50s!

Η Tesla εγκαθιστά σταθμούς φόρτισης στο concept των 50s!

6 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin

Πρέπει να έχετε παρακολουθήσει τουλάχιστον μία ή δύο παλιές αμερικανικές ταινίες. Στις ταινίες, όταν οι ήρωές μας αναζητούν χώρο στάθμευσης για να γεμίσουν βενζίνη για το αυτοκίνητό τους ή να διανυκτερεύσουν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, ξεχωρίζουν οι εγκαταστάσεις ανάπαυσης που περιβάλλονται από φώτα νέον. Παρόμοια με αυτές τις τυπικές εγκαταστάσεις αναψυχής από τη δεκαετία του 1950, που περιλαμβάνουν ένα μικρό καζίνο, εστιατόριο, ξενοδοχείο και βενζινάδικο, η Tesla θα δημιουργήσει σταθμούς Supercharging. Ιδού οι λεπτομέρειες…

Οι σταθμοί υπερφόρτισης της Tesla της δεκαετίας του 1950!

Ο Τέσλα πρέπει να εντυπωσιάστηκε από αυτές τις εγκαταστάσεις αναψυχής, βασικό στοιχείο σε τυπικές αμερικανικές ταινίες. Η μάρκα σχεδιάζει να εφαρμόσει ένα σημείο Supercharge παρόμοιο με αυτές τις εγκαταστάσεις ανάπαυσης, που είναι από τα κλασικά μιας εποχής. Μια διαφορετική έννοια μεταξύ ηλεκτρικών αυτοκινήτων του μέλλοντος και πρατηρίων του παρελθόντος.

Μια ανάρτηση στο Twitter σχετικά με το θέμα δείχνει την κατάσταση κατασκευής των νέων σταθμών που ίδρυσε η Tesla. Αυτά τα σημεία, τα οποία θα περιλαμβάνουν πολυάριθμες μονάδες Supercharge, έναν υπαίθριο κινηματογράφο, ένα πρωτότυπο εστιατόριο της δεκαετίας του 1950 και αμέτρητες δραστηριότητες, θα είναι ένα είδος ξεκούρασης ειδικά για την Tesla και τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Το concept θα υιοθετήσει το σχέδιο της περιόδου της δεκαετίας του 1950 και θα εμφανίζεται με τη μορφή ενός τεράστιου κύκλου σε αυτές τις τοποθεσίες.

Τιμοκατάλογος Dacia Duster 2023!

Τιμοκατάλογος Dacia Duster 2023!

Ποιες είναι οι τιμές 2023 για το μοντέλο Dacia Duster που γνωρίζει σημαντική εμπορική επιτυχία στη χώρα μας; Σας το συγκεντρώσαμε…

Ο σχεδιασμός του κτιρίου έχει σχεδιαστεί ως ένας τεράστιος κύκλος που περιβάλλεται από πολλά φώτα νέον. Τα σημεία υπερφόρτισης Tesla είναι παρατεταγμένα γύρω από το κτίριο. Βλέποντας τα σχόλια που έγιναν για το θέμα, έχει δημιουργηθεί η αντίληψη για ένα μέρος όπου η Tesla και άλλοι ιδιοκτήτες ηλεκτρικών αυτοκινήτων θα συγκεντρώνονται και θα αλληλεπιδρούν συνεχώς. Αυτό είναι κάτι πολύ πολύτιμο για τη μάρκα.

Η ιδέα της υλοποίησης ενός τέτοιου σταθμού φόρτισης και τα πρώτα σχέδια εμφανίζονται το 2018. Ωστόσο, όπως αναφέραμε, η πρώτη κατασκευή θα γίνει στα τέλη του 2023 και βλέπουμε τις πρώτες εικόνες από το περίγραμμα κατασκευής. Το πρώτο κέντρο αναμένεται να ολοκληρωθεί στα μέσα του 2024.