Η Tesla επιβλήθηκε πρόστιμο 155 χιλιάδων δολαρίων!

Η Tesla επιβλήθηκε πρόστιμο 155 χιλιάδων δολαρίων!

15 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin

Παγκοσμίως διάσημη εταιρεία ηλεκτρικών αυτοκινήτων Είσαι εδώ, Αυστραλιανή Επιτροπή Ανταγωνισμού και Καταναλωτών (ACCC) με 155 χιλιάδες δολάρια Του επιβλήθηκε πρόστιμο. Η Tesla, η οποία δεν έλαβε επαρκή μέτρα ασφαλείας για τα φυσικά κλειδιά των αυτοκινήτων της, επιβλήθηκε πρόστιμο.

Οι μπαταρίες του τηλεχειριστηρίου είναι ακριβές για την Tesla!

Η πιο πολυσυζητημένη μάρκα αυτοκινήτου τα τελευταία χρόνια Είσαι εδώ, αντιμετώπισε βαριά τιμωρία. από την Αυστραλιανή Επιτροπή Ανταγωνισμού και Καταναλωτή (ACCC) 155 χιλιάδες δολάρια Φαίνεται ότι η Tesla, στην οποία επιβλήθηκε πρόστιμο, θα πρέπει να αλλάξει τη σχεδίαση ελέγχου των οχημάτων που παράγει.

tesla-155-thousand-dollar-fine-2

Στις μπαταρίες του τηλεχειριστηρίου επιβλήθηκε πρόστιμο 155.000 $ για μη συμμόρφωση με τα πρότυπα ασφαλείας Όπως γνωρίζετε, το τρακαρισμένο Tesla παράγει φυσικά τηλεχειριστήρια με τη μορφή αυτοκινήτων. Το γεγονός ότι η μπαταρία αυτού του τηλεχειριστηρίου αφαιρείται εύκολα και έχει ελκυστικό σχεδιασμό για παιδιά τράβηξε την προσοχή του ACCC. Εξηγώντας ότι αυτή η κατάσταση θα αποτελέσει απειλή για τα παιδιά ACCCεπέβαλε βαρύ πρόστιμο στην Tesla.

Ειδικό αίτημα από τις Ηνωμένες Πολιτείες: Παρουσιάστηκε το Volvo SuperTruck 2, καλύτερο από το Tesla

Ειδικό αίτημα από τις Ηνωμένες Πολιτείες: Παρουσιάστηκε το Volvo SuperTruck 2, καλύτερο από το Tesla

Παρουσιάστηκε το Volvo SuperTruck 2. Τι υπόσχεται το φορτηγό που υλοποιείται ως μέρος του έργου SuperTruck, που επικεντρώνεται στην ενεργειακή απόδοση στις Ηνωμένες Πολιτείες;

Οπως το ξέρετε μπαταρίες τηλεχειριστηρίου Έχει στρογγυλό και μικρό σχέδιο. Είναι αυτονόητο ότι αυτά τα κλειδιά σε σχήμα αυτοκινήτου τραβούν την προσοχή των παιδιών. Φυσικά, αφού η μπαταρία αφαιρείται εύκολα, μπορούμε να πούμε ότι είναι θέμα χρόνου να καταλήξουν οι μπαταρίες στα χέρια των παιδιών.

Οι στρογγυλές μπαταρίες στα τηλεχειριστήρια, τις οποίες τα παιδιά συχνά μπερδεύουν με καραμέλα λόγω του σχεδιασμού τους, είναι απειλητικές για τη ζωή σε περίπτωση κατάποσης. δώστε σημασία σε αυτό το ερώτημα ACCCTesla για παραβίαση αυτής της ζωτικής συνθήκης 155 χιλιάδες δολάρια Θεώρησε το πρόστιμο άξιο. Επιπλέον, το ACCC ανέφερε επίσης ότι η Tesla απέτυχε να βάλει τις απαραίτητες προειδοποιητικές ετικέτες σε αυτά τα προϊόντα και δεν συμπεριέλαβε τις απαραίτητες προειδοποιήσεις για την ασφάλεια της μπαταρίας στα εγχειρίδια χρήσης.

Οποιος υπακούει σε κάτι Είσαι εδώ Αν και αυτή η τιμωρία είναι κακή για τον άνθρωπο, θα πρέπει να θυμόμαστε ότι οι μπαταρίες μπορεί να προκαλέσουν εγκαύματα στον οισοφάγο και τα όργανα σε περίπτωση κατάποσης. Ας δούμε πότε η Tesla θα κάνει τις μπαταρίες τηλεχειριστηρίου της σύμφωνα με τα πρότυπα ασφαλείας.