Κάδος σχοινιού DIY »

Κάδος σχοινιού DIY »

10 Δεκεμβρίου, 2022 0 By admin

Είχαμε τον ίδιο παλιό κάδο απορριμμάτων στην κύρια κρεβατοκάμαρά μας εδώ και χρόνια, και από τότε τον μισούσα, λοιπόν. . . χρόνια. Ειλικρινά, δεν ξέρω καν γιατί το κράτησα τόσο καιρό. Δεν είναι χαριτωμένο, είναι πολύ μικρό και υπάρχουν πολλά κομμάτια τσίχλας κολλημένα μέσα. TMI; Συγνώμη!

Ευτυχώς για μένα, σε ένα από τα πολλά ψώνια μου στο Dollar Tree για να φτιάξω περισσότερα βιβλία Μετά στοίβες βιβλίων, βρήκα έναν λευκό μεταλλικό κάδο απορριμμάτων. Το έβαλα στο καλάθι μου και σκέφτηκα, «Γεια, αυτό είναι πραγματικά πιο χαριτωμένο από αυτό που έχουμε τώρα, και είναι μόνο 1 $. Δεν μπορώ να το αντέξω αυτό!” Δεν είχα σκοπό να το καλύψω ή να του κάνω κάτι. Λοιπόν, αυτό ήταν μέχρι που περπάτησα μερικούς διαδρόμους και βρήκα ένα σχοινί. Ποιος ήξερε ότι το Dollar Tree είχε σχοινί; Και ωραίο σχοινί στο Το βρήκα σε δέσμες 9,5 ποδιών – για 1 $! *Σημείωση – ΔΕΝ αγόρασα αρκετό σχοινί κατά τη διάρκεια του πρώτου μου ταξιδιού επειδή είχα υποτιμήσει πόσο θα χρειαζόταν για να καλύψω αυτό το κακό αγόρι και στο δεύτερο ταξίδι μου σε ένα άλλο Dollar Tree , ανακάλυψα ότι τα σχοινιά τους είχαν 13 πόδια σχοινί, αντί για 9,5 πόδια. Ήταν η τυχερή μου μέρα! Τέλος πάντων, προσέξτε την ποσότητα του σχοινιού στα πακέτα που αγοράζετε για να πάρετε τη σωστή ποσότητα!

Γραφική ύλη:

 • πιστόλι θερμής κόλλας και ξυλάκια κόλλας
 • Κάδος απορριμμάτων Dollar Tree ή ένας φτηνός μεταλλικός κάδος απορριμμάτων από οπουδήποτε
 • σχοινί – χρειάστηκαν 86 πόδια σχοινί για να καλύψει τον κάδο απορριμμάτων. Μπορείτε να πιστέψετε ότι χρειάστηκε τόσο πολύ σχοινί; Αυτό είναι πάνω από 28 μέτρα σχοινιού, περισσότερο από το ένα τέταρτο ενός γηπέδου ποδοσφαίρου! Το μυαλό φυσάει! Τέλος πάντων, στις οδηγίες!

Κατευθύνσεις:

 • συνδέστε το πιστόλι θερμής κόλλας σας ώστε η κόλλα να αρχίσει να ζεσταίνεται
 • Κολλήστε το σχοινί στην επάνω άκρη του κάδου, περνώντας λίγο λίγο γύρω από την άκρη για να βεβαιωθείτε ότι παραμένει στη θέση του.

 • Μόλις επιστρέψετε στο σημείο που ξεκινήσατε να κολλάτε το σχοινί, κόψτε το σχοινί και κολλήστε το στο αρχικό κομμάτι, έτσι ώστε να σχηματιστεί ένας τακτοποιημένος κύκλος από σχοινί. Θέλετε η κορυφή να φαίνεται ωραία!
 • Τώρα αναποδογυρίστε τον κάδο απορριμμάτων έτσι ώστε το σχοινί που μόλις κολλήσατε πάνω από τον κάδο απορριμμάτων να ακουμπάει στο πάτωμα/το τραπέζι σας.

 • αφού κόλλησα αυτό το πρώτο κομμάτι σχοινιού στην άκρη του κάδου, ΔΕΝ κόλλησα το σχοινί στο ο κάδος σκουπιδιών καθόλου, όπως θα έτρεχε έξω από τα ανοίγματα του κάδου απορριμμάτων. Κόλλησα το σχοινί ΜΟΝΟ στις άλλες σειρές σχοινιού. Έτσι, τώρα που ο κάδος απορριμμάτων είναι ανάποδα, βάλτε λίγη κόλλα κατά μήκος του κομματιού σχοινιού που μόλις βάλατε στο χείλος. Συνεχίστε να κολλάτε τη νέα σειρά στη σειρά κάτω από αυτήν μέχρι να σας τελειώσει το κορδόνι.
 • όταν τελειώσει το σχοινί, κολλήστε ένα νέο κομμάτι στο τέλος του τελευταίου κομματιού και συνεχίστε να κολλάτε το νέο κομμάτι σχοινιού στις παρακάτω σειρές.

 • συνεχίστε να κολλάτε το σχοινί γύρω από τον κάδο απορριμμάτων μέχρι να φτάσετε στον πάτο του κάδου απορριμμάτων.

 • όταν φτάσετε στον πάτο του κάδου, συνεχίζετε να κολλάτε το σχοινί σε ομόκεντρους κύκλους. Βρήκα πιο εύκολο να ακουμπήσω τον κάδο στην αγκαλιά μου και να τον γυρίζω λίγο λίγο κολλώντας το σχοινί στα κομμάτια από κάτω. (δείτε την παραπάνω εικόνα)
 • όταν πλησίασα στο κέντρο του πάτου, τύλιξα το σχοινί σε μικρούς κύκλους όπως θα ήταν (χωρίς να το κολλήσω) για να έχω μια ιδέα για το πόσο σχοινί θα χρειαζόμουν. Στη συνέχεια έκοψα το κομμάτι σε μήκος κατά προσέγγιση, ώστε να είναι ευκολότερο να το δουλέψω.

 • καθώς περπατούσα προς το κέντρο του πυθμένα, το κομμάτι του σχοινιού άρχισε να ξετυλίγεται. Όταν το κόλλησα, μου φαινόταν κάπως έτσι (δείτε την παραπάνω εικόνα). Αν σας συμβεί αυτό, μην πανικοβληθείτε!

 • το μόνο που έκανα για να το φτιάξω ήταν ότι έκοψα όλα τα ξεφτισμένα άκρα και μετά στρίμωξα τα υπόλοιπα με κόλλα.

Τώρα έχετε έναν πολύ χαριτωμένο κάδο απορριμμάτων για να γεμίσετε με . . . σκουπίδια, χα!

Μην χάσετε ποτέ μια ανάρτηση!