Καλά νέα για τους θαυμαστές του Rick Grimes: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του The Walking Dead: The Ones Who Live!

Καλά νέα για τους θαυμαστές του Rick Grimes: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του The Walking Dead: The Ones Who Live!

13 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin

Το Walking Dead, που ξεκίνησε να προβάλλεται τον Οκτώβριο του 2010 και έκτοτε έχει αποκτήσει μεγάλη βάση θαυμαστών, τελείωσε τον περασμένο Νοέμβριο μετά από 11 σεζόν. Ωστόσο, το σύμπαν που δημιουργήθηκε από τη σειρά συνεχίζει να επεκτείνεται.

Το The Walking Dead: The Ones Who Live έρχεται τον Φεβρουάριο του 2024

Το Walking Dead, το οποίο κέρδισε σημαντικό κοινό χάρη στο σύμπαν που δημιούργησε, υποδέχτηκε επίσης μοναδικούς χαρακτήρες στο τέλος των τελευταίων 11 σεζόν. Ο Rick Grimes, ο βασικός ηθοποιός της σειράς, έγινε ένας από τους πιο δημοφιλείς χαρακτήρες σε αυτή τη διαδικασία.

Ωστόσο, ο χαρακτήρας Rick Grimes έφυγε από την εκπομπή στην 9η σεζόν. Ο Rick Grimes, ο οποίος εξαφανίστηκε στο ποτάμι στην παράσταση, δεν αναφέρθηκε ποτέ στη συνέχεια. Ωστόσο, όταν μια γυναίκα ανακαλύπτει την αναίσθητη κατάστασή της στη σκηνή της εξαφάνισής της, είναι σημάδι ότι ο χαρακτήρας θα συνεχίσει. Στην πραγματικότητα, έγινε.

Confession από τον δημιουργό του Walking Dead:

Εξομολόγηση από τον δημιουργό του The Walking Dead: «Μακάρι να μην είχα κάνει αυτό το επεισόδιο!»

Όσο περήφανος είναι ο δημιουργός του The Walking Dead (TWD), Robert Kirkman, λυπάται για ορισμένες λεπτομέρειες. Εδώ είναι οι λεπτομέρειες…

Τα γυρίσματα για μια νέα σειρά με επίκεντρο τους χαρακτήρες Rick Grimes και Michonne, που είδαμε στην τελευταία σκηνή του τελευταίου επεισοδίου, συνεχίζονται εδώ και λίγο καιρό. Η AMC, ο παραγωγός της σειράς, μοιράστηκε την ημερομηνία κυκλοφορίας της σειράς. Έτσι, το The Walking Dead: The Ones Who Live θα ανέβει στη σκηνή τον Φεβρουάριο του 2024.

Αυτοί που ζουν

Από την άλλη πλευρά, η σειρά έχει ήδη πολλά spin-offs. Η πρώτη σεζόν του The Walking Dead: Dead City, η οποία επικεντρώνεται στη Maggie και τον Negan, άλλους σημαντικούς χαρακτήρες της σειράς, ολοκληρώθηκε. Η πρώτη σεζόν του The Walking Dead: Daryl Dixon, η οποία επικεντρώνεται στον άλλο σημαντικό χαρακτήρα, τον Dixon, συνεχίζεται.

Επιπλέον, στα σκαριά είναι επίσης spinoff σειρές με χαρακτήρες που δεν υπάρχουν στην κύρια σειρά και διαδραματίζονται αποκλειστικά στο σύμπαν του Walking Dead. Η πρώτη spin-off σειρά, Fear the Walking Dead, ξεκίνησε το 2015. Το Tales of The Walking Dead, που κυκλοφόρησε τον περασμένο Αύγουστο, εμφανίζεται ως σειρά ανθολογίας.