Καλά νέα για όσους αναζητούν την αγάπη της ζωής τους: Το X Dating είναι επίσημα εδώ!

Καλά νέα για όσους αναζητούν την αγάπη της ζωής τους: Το X Dating είναι επίσημα εδώ!

14 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin

Ο Έλον Μασκ έχει προτείνει πολλά ενδιαφέροντα έργα από την εξαγορά του Twitter (X). Ωστόσο, ο Μασκ έχει ξεκινήσει ένα νέο έργο. Ως αποτέλεσμα, το X θα προσφέρει ένα χαρακτηριστικό που θα εκπλήξει τους χρήστες του. Επιβεβαιώθηκε ότι η δυνατότητα ημερομηνίας θα έρθει στην πλατφόρμα X με το νέο έργο. Πώς θα μοιάζει λοιπόν αυτό το χαρακτηριστικό; Εδώ είναι οι λεπτομέρειες!

Στο X, οι χρήστες θα μπορούν να βρουν κάποιον με βάση τις αναρτήσεις τους!

Αναφέρεται συχνά στην τεχνολογία Έλον Μασκετοιμάζεται να κάνει νέα βήματα στην X. πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Χγια ορισμένο χρόνο”Ραντεβού» εμφανίστηκε με τη λειτουργικότητά του. Ωστόσο, αυτό θεωρήθηκε φήμη. Τα νέα που βγαίνουν σήμερα θα αλλάξουν τη διάσταση της ερώτησης.

Καλά νέα για όσους αναζητούν την αγάπη της ζωής τους: Το X Dating είναι επίσημα εδώ!

Με αυτά τα νέα, ο Elon Musk επιβεβαίωσε επίσημα ότι η δυνατότητα Dating θα ερχόταν στην πλατφόρμα. Σε μια πρόσφατη συνάντηση της εταιρείας, ο Μασκ συζήτησε τόσο το χαρακτηριστικό όσο και επιβεβαιωμένος καθώς και μια πλατφόρμα “Πλατφόρμα για τα πάντα” Είπε ότι ήθελε να συμβεί αυτό.

Η ζωή του Έλον Μασκ που αγόρασε το Twitter γίνεται ταινία!

Η ζωή του Έλον Μασκ που αγόρασε το Twitter γίνεται ταινία!

Σύμφωνα με νέα, η ζωή του παγκοσμίου φήμης επιχειρηματία Έλον Μασκ γίνεται ταινία. Εδώ είναι οι λεπτομέρειες…

Ως μέρος της λειτουργίας, οι χρήστες θα έχουν την επιλογή να φλερτάρουν εντός της εφαρμογής με τη λειτουργία “Ραντεβού”. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για το πότε και σε ποια τιμή θα είναι διαθέσιμη η λειτουργία, η οποία βρίσκεται ακόμη σε φάση δοκιμής. Ενώ όλοι περίμεναν μια εξήγηση σχετικά με αυτό το χαρακτηριστικό, η δήλωση του Μασκ αποκάλυψε ορισμένα στοιχεία.

Στη δήλωσή του, ο Μασκ είπε ότι οι χρήστες σύμφωνα με τις μετοχές σας Είπε ότι θα τους βοηθήσει να φτάσουν στην κορυφή. Αυτό σημαίνει ότι το X θα είναι στο στυλ των εφαρμογών γνωριμιών όπως το Tinder. Με όλες αυτές τις πληροφορίες, φαίνεται ότι οι χρήστες θα βρουν κάποιον μέσω της δυνατότητας Dating του X. Πιστεύεται ότι λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το χαρακτηριστικό θα προκύψουν στο μέλλον.

Λοιπόν, τι πιστεύετε για τη λειτουργία X Dating; Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τις απόψεις σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων!