Καλλιτέχνες μιλούν με τους γίγαντες της τεχνητής νοημοσύνης!

Καλλιτέχνες μιλούν με τους γίγαντες της τεχνητής νοημοσύνης!

19 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin

Η τεχνητή νοημοσύνη, η πιο δημοφιλής τεχνολογία των τελευταίων χρόνων, συνεχίζει να αυξάνει την επιρροή της στον κόσμο της τέχνης. Η συζήτηση μεταξύ καλλιτεχνών και κολοσσών της τεχνολογίας, που διαταράσσονται από αυτή την αύξηση, γίνεται όλο και πιο έντονη. εδώ είναι οι λεπτομέρειες

Ανησυχίες καλλιτεχνών σχετικά με την τεχνητή νοημοσύνη

Η συζήτηση για την τεχνητή νοημοσύνη, η οποία ξέσπασε αφού η ηθοποιός και σκηνοθέτης Τζάστιν Μπέιτμαν εξέφρασε τις ανησυχίες που εκφράστηκαν κατά τη διάρκεια των απεργιών, παρακολουθείται στενά από πολλούς τεχνολογικούς και καλλιτεχνικούς κύκλους. μοντέλα 100 χρόνια τηλεοπτικού και κινηματογραφικού περιεχομένου Υπογράμμισε τη σοβαρότητα του προβλήματος λέγοντας ότι απειλεί σοβαρά τον τομέα αυτό.

ChatGPT

Εκτός από την Justine Bateman, άλλα επαγγελματικά ονόματα πιστεύουν ότι η τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης πρωτοτυπία και δημιουργικότητα Δήλωσε ξεκάθαρα ότι αυτό είχε αρνητικό αντίκτυπο. Αυτές οι επικρίσεις έρχονται σε αντίθεση με την κριτική της τηλεοπτικής παραγωγού Lilla Zuckerman για την τεχνολογία. δεν διαφέρει από ένα μηχάνημα λογοκλοπής Έγινε πολύ πιο σοβαρό με τη δήλωσή του.

Ο προγραμματιστής του ChatGPT OpenAI αφήνει τη σκόνη!  Τώρα ο ιδρυτικός εταίρος της έχει παραιτηθεί

Ο προγραμματιστής του ChatGPT OpenAI αφήνει τη σκόνη! Τώρα ο ιδρυτικός εταίρος της έχει παραιτηθεί

Ο συνιδρυτής του OpenAI, προγραμματιστής του δημοφιλούς chatbot τεχνητής νοημοσύνης ChatGPT, παραιτήθηκε μετά την απόλυση του CEO!

Παρά όλη αυτή τη συζήτηση, οι τεχνολογικοί γίγαντες όπως η Google και το OpenAI ισχυρίζονται ότι οι διαδικασίες εκπαίδευσης για μοντέλα τεχνητής νοημοσύνης γίνονται εξ ολοκλήρου υπό τα πνευματικά δικαιώματα και έχουν αναπτυχθεί πλήρως. δίκαιη χρήση Δεν ήθελαν να κάνουν κανένα βήμα πίσω, τονίζοντας τη φύση της κατάστασης.

Φαίνεται ότι αυτή η συζήτηση δεν θα σταματήσει βραχυπρόθεσμα, γιατί και τα δύο στρατόπεδα ισχυρίζονται ότι έχουν δίκιο και δεν σκοπεύουν να κάνουν πίσω. Λοιπόν, τι πιστεύετε για αυτό το πρόβλημα; Μπορείτε να μοιραστείτε τις απόψεις σας και τις μελλοντικές προβλέψεις σας στην ενότητα σχολίων.