Κλειστά τα σχολεία τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου!

Κλειστά τα σχολεία τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου!

30 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin

Η Δημοκρατία της Τουρκίας ιδρύθηκε ακριβώς πριν από 100 χρόνια υπό την ηγεσία του Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ. Καθώς οι εορτασμοί συνεχίζονται στη χώρα μας, μερικά καλά νέα έφτασαν για τους μαθητές. Τόσο που τα σχολεία έκλεισαν τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου. Ιδού οι λεπτομέρειες…

Κλειστά τα σχολεία τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου!

Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάνεπίσημος Κελάδημα ή με το νέο του όνομα Χ Ειδικά για τα 100 χρόνια της Δημοκρατίας μας με δημοσίευσή της στον λογαριασμό του. Δευτέρα 30 Οκτωβρίου προσχολική ημέρα, δημοτικό σχολείο, Γυμνάσιο Και ΛύκειοΑνακοινώνει ότι οι μαθητές αποφάσισαν να πάνε διακοπές για 1 μέρα.

Δημοκρατία της 29ης Οκτωβρίου Διάφοροι φορείς πραγματοποίησαν επίσης ειδικές εκδηλώσεις για τις γιορτές. Τούρκοι αστέρια παρελαύνουν στην Κωνσταντινούπολη, SOLOTOURK Πραγματοποιήθηκε πτήση επίδειξης και παρέλαση κατά μήκος του Βοσπόρου. Επιπλέον, ιδρύθηκε στην Κωνσταντινούπολη το Πολιτιστικό Κέντρο Atatürk «Η Ζώνη της Έκθεσης του Αιώνα της Τουρκίας από το ένα παρελθόν στο άλλο» και πραγματοποιήθηκαν διάφορες εκδηλώσεις σε ορισμένες περιοχές.

Ειδικό Google Doodle για τις 29 Οκτωβρίου, Ημέρα της Δημοκρατίας!

Ειδικό Google Doodle για τις 29 Οκτωβρίου, Ημέρα της Δημοκρατίας!

Ο τεχνολογικός γίγαντας Google μοιράστηκε τη γιορτή μας δημιουργώντας ένα ειδικό Doodle για τις 29 Οκτωβρίου, Ημέρα της Δημοκρατίας.

Από την άλλη πλευρά, το τουρκικό εθνικό αυτοκίνητο Togg συνεννοήθηκε με τους ιδιοκτήτες του T10X και οργάνωσαν ειδική συνοδεία. Στη γέφυρα Yavuz Sultan Selim συγκεντρώθηκαν ιδιοκτήτες togg από όλη την Τουρκία.

Οι μεγαλύτερες εταιρείες τεχνολογίας στον κόσμο δεν έμειναν αδρανείς για αυτή την εκδήλωση όπου 85 εκατομμύρια άνθρωποι συγκεντρώθηκαν σε ένα κοινό πνεύμα. Η Google δημιούργησε ένα ειδικό Doodle για τις 29 Οκτωβρίου, Ημέρα της Δημοκρατίας. Από την άλλη πλευρά, δεν πρέπει να ξεχνάμε τις χώρες που γιορτάζουν αυτή τη γιορτή.

Λοιπόν, τι πιστεύετε για αυτό το πρόβλημα; Μπορείτε να μοιραστείτε τις απόψεις σας μαζί μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.