Κυκλοφόρησε το τελευταίο τρέιλερ για το παιχνίδι Walking Dead!

Κυκλοφόρησε το τελευταίο τρέιλερ για το παιχνίδι Walking Dead!

18 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin

Το The Walking Dead: Destinies κυκλοφόρησε ένα τρέιλερ προεπισκόπησης, δίνοντας στους θαυμαστές μια μοναδική ευκαιρία να αναμορφώσουν την εμβληματική σειρά κάνοντας κρίσιμες επιλογές που επηρεάζουν σημαντικά την ιστορία. Αναπτύχθηκε ως μια διαδραστική εμπειρία, το παιχνίδι επιτρέπει στους παίκτες να μπουν στα παπούτσια του Rick Grimes και να ζήσουν τις πρώτες στιγμές της σειράς όταν ξυπνά σε ένα νοσοκομείο περιτριγυρισμένος από “περιπατητές”.

The Walking Dead: Final trailer για το Destinies

Ωστόσο, αυτό που ξεχωρίζει το The Walking Dead: Destinies είναι ότι δίνει στους παίκτες την ελευθερία να ξεφύγουν από την καθιερωμένη αφήγηση της σειράς και να εξερευνήσουν εναλλακτικές ιστορίες.

SDNshiftdelete.net

Καθώς οι παίκτες προχωρούν στο παιχνίδι, έρχονται αντιμέτωποι με σημαντικές αποφάσεις που μπορούν να αλλάξουν την πορεία των γεγονότων. Το τρέιλερ έναρξης προσφέρει επίσης την επιλογή να αφήσετε τον Shane Walsh να ζήσει, ενώ επιλέγετε να τελειώσετε την ιστορία του Rick Grimes πρόωρα. Αυτό ανοίγει μερικές ενδιαφέρουσες δυνατότητες, όπως η εξερεύνηση του τρόπου με τον οποίο ο Shane θα ηγηθεί της ομάδας και τα κυματιστικά αποτελέσματα της συγχώρεσης.

Το Ark: Survival Ascended πέτυχε ρεκόρ πωλήσεων σε 2 εβδομάδες!

Το Ark: Survival Ascended πέτυχε ρεκόρ πωλήσεων σε 2 εβδομάδες!

Το sequel του Ark, Ark: Survival Ascended, ανακοίνωσε τις πωλήσεις του σε δύο εβδομάδες στο Steam. Ιδού οι λεπτομέρειες…

Η διαδραστική αφήγηση εκτείνεται πέρα ​​από τις σημαντικές αποφάσεις των χαρακτήρων. Το καστ ρώτησε: «Τι θα είχε συμβεί αν η μητέρα του Καρλ δεν έπρεπε να πεθάνει στην αρχή της σειράς;» Αντιμετωπίζει ερωτήματα όπως: Αυτές οι επιλογές δεν επηρεάζουν μόνο μεμονωμένους χαρακτήρες, αλλά διαμορφώνουν επίσης τη δυναμική μέσα στην ομάδα καθώς οι παίκτες ταξιδεύουν σε εμβληματικές τοποθεσίες από το σύμπαν του Walking Dead.

απέθαντους προορισμούς

Το παιχνίδι δεν έχει να κάνει μόνο με τη λήψη αποφάσεων. Διαθέτει επίσης έντονες μάχες με ζόμπι. Οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε τακτικές stealth για να εξαλείψουν στρατηγικά τα ζόμπι ή να επιδείξουν την κυριαρχία τους αντιμετωπίζοντάς τους. Το Walking Dead: Destinies συνδυάζει στοιχεία επιβίωσης και επιλογής για να προσφέρει μια δυναμική και συναρπαστική εμπειρία παιχνιδιού.

Ένας αντίπαλος των Sims προέρχεται από τον προγραμματιστή PUBG!

Ένας αντίπαλος των Sims προέρχεται από τον προγραμματιστή PUBG!

Το στούντιο ανάπτυξης του PUBG Krafton αναπτύσσει ένα αντίπαλο παιχνίδι του δημοφιλούς life sim The Sims στο Unreal Engine 5.

Το πιο σημαντικό, κάθε ενέργεια και απόφαση που λαμβάνεται από τον παίκτη έχει τη δυνατότητα να αλλάξει την αφήγηση, επιτρέποντας στο παιχνίδι να προσφέρει μια πραγματικά διαδραστική και εξατομικευμένη εμπειρία αφήγησης. Οι παίκτες καλούνται να εξετάσουν αν θέλουν να παραμείνουν στη γνωστή ιστορία ή να ρισκάρουν για να δημιουργήσουν ένα διαφορετικό και απροσδόκητο μέλλον στο σύμπαν του Walking Dead.

Παιχνίδι Θα κυκλοφορήσει την 1η Δεκεμβρίου. Τι σκέφτεσαι? Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στα σχόλια.