Λεπτομέρειες Oppo, iOS και HyperOS για το σχεδιασμό ColorOS 14

Λεπτομέρειες Oppo, iOS και HyperOS για το σχεδιασμό ColorOS 14

12 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin

Η Oppo παρουσίασε το μοντέλο Reno 11 στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες. Ωστόσο, κατά την κυκλοφορία, είδαμε ένα βίντεο με συμβουλές σχεδίασης για το ColorOS 14. Αυτό το σύντομο διαφημιστικό βίντεο περιείχε ίχνη iOS και HyperOS. Ακολουθούν σημαντικές συμβουλές για το σχεδιασμό του ColorOS 14.

Ο σχεδιασμός του ColorOS 14 θα είναι ένας συνδυασμός iOS και HyperOS;

Κρίνοντας από το βίντεο που κοινοποίησε η Oppo κατά την κυκλοφορία, το ColorOS 14 θα έρθει με το δυναμικό νησί που γνωρίζουμε από το iOS. Στην πραγματικότητα, αυτό το χαρακτηριστικό σχεδιασμού εμφανίστηκε πριν από δύο μήνες. Ωστόσο, αυτό το επίσημο βίντεο απέδειξε ακριβώς αυτή τη διαρροή.

Αυτό που πρέπει να γνωρίζουμε εδώ είναι ότι το ColorOS 14 έχει ήδη αρχίσει να διανέμεται σε beta. Η Oppo, η οποία ξεκίνησε πολύ γρήγορα σε αυτόν τον τομέα, θα παρουσιάσει τη διεπαφή στις 16 Νοεμβρίου. Πόσο όμοιο όμως είναι το ColorOS 14 και το HyperOS;

SDNshiftdelete.net

Όπως γνωρίζετε, η Xiaomi θέλει να ενσωματώσει το HyperOS σε όλες σχεδόν τις συσκευές του οικοσυστήματος της. Η Oppo μπορεί να εντάχθηκε στη μάρκα ακολουθώντας τα βήματα της Huawei από αυτή την άποψη. Γιατί στο προωθητικό βίντεο περιλαμβάνονται το έξυπνο ρολόι Oppo, ασύρματα ακουστικά και tablet. Βλέπουμε επίσης ότι το ColorOS 14 χρησιμοποιείται σε ένα όχημα. Φαίνεται ότι ένα tablet ή τηλέφωνο Oppo χρησιμοποιείται εδώ ως ταξιδιωτικός υπολογιστής. Υπό αυτή την έννοια, ο σχεδιασμός του ColorOS 14 μπορεί επίσης να έχει μια ειδική διεπαφή για αυτοκίνητα.

Βρείτε το X7 έκπληξη της Oppo: Δορυφορική επικοινωνία, 16 GB μνήμης RAM, Snapdragon 8 Gen 3 και πολλά άλλα!

Βρείτε το X7 έκπληξη της Oppo: Δορυφορική επικοινωνία, 16 GB μνήμης RAM, Snapdragon 8 Gen 3 και πολλά άλλα!

Ενδιαφέρουσες πληροφορίες συνεχίζουν να φτάνουν για τη σειρά Oppo Find X7, η οποία πλησιάζει και αρχίζει να εμφανίζεται στον ορίζοντα. Εδώ είναι οι λεπτομέρειες…

Και πάλι, στην πλευρά των ασύρματων ακουστικών, δίνονται υποδείξεις ότι η επικοινωνία μεταξύ της διεπαφής και των ασύρματων ακουστικών Oppo θα αυξηθεί. Η δήλωση γραμμένη στα κινέζικα αναφέρει ότι τα ασύρματα ακουστικά είναι μια υπενθύμιση ώρας τρένου.

Μοντέλα τηλεφώνων Oppo που θα λάβουν την ενημέρωση ColorOS 14

Με αυτήν την συμβουλή για το ColorOS 14, η Oppo σηματοδότησε επίσης ότι θα προχωρήσει σε μια πολύ πιο δυναμική σχεδίαση. Πρώτα απ ‘όλα, η Oppo, η οποία ξεκίνησε τη διανομή της διεπαφής με το πρόγραμμα beta τον Οκτώβριο, πιθανότατα θα ξεκινήσει τη διανομή της ενημέρωσης ColorOS 14 πολύ σύντομα μετά τις 16 Νοεμβρίου.

OPPOREno 8 Pro
OPPO Reno 8 5G
OPPO Reno 10 5G
OPPO A57
OPPO A77

OPPO Find N3 Flip
OPPO Find N2 Flip
OPPO Find N2
OPPO Find X5 Pro
OPPO Find X5
OPPO Reno 10 ProPlus
OPPO Reno 10 Pro
OPOReno 10
OPPReno 8T
OPPOREno 8T 5G
OPPReno 9 Pro+
OPPReno 9 Pro
OPOReno 9
OPPO A58 4G
OPPO A98
OPPO K11
OPPO K11x
OPPO A78
OPPO A1
OPPO A1x
OPPO A56
OPPO A96
OPPO A58 5G
OPPO F21 Pro 5G
Σειρά OPPO F19
OPPO F23