Μεγάλη απόλυση στον προγραμματιστή The Last of Us

Μεγάλη απόλυση στον προγραμματιστή The Last of Us

22 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin

Σε ένα μεγάλο πλήγμα για τη βιομηχανία, το στούντιο υποστήριξης του PlayStation Visual Arts επλήγη επίσης από απολύσεις. Κυκλοφορούν αναφορές ότι πολλοί προγραμματιστές στο στούντιο εικαστικών τεχνών του PlayStation έχουν απολυθεί.

Οι εικαστικές τέχνες έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην παραγωγή του The Last of Us Part 1

Ο Daniel Bellemare, ένας από τους προγραμματιστές, ως ανώτερος σχεδιαστής, μοιράστηκε αυτήν την κατάσταση στο LinkedIn ως εξής: “Δυστυχώς, ήταν η τελευταία μου μέρα στο PlayStation μετά από ένα κύμα απολύσεων την περασμένη εβδομάδα. Σίγουρα δεν ήταν τα νέα που ήλπιζα, αλλά είμαι ευγνώμων που έχω την ευκαιρία να συνεργαστώ με εξαιρετικά ταλαντούχους συναδέλφους “Είμαι χαρούμενος που συμμετέχετε σε μεγάλα έργα και φεύγετε με καλές αναμνήσεις».

ο τελευταίος από εμάς

Μαζί με τον Bellemare, ο ανώτερος τεχνικός στρατολόγος Matt Barney μοιράστηκε επίσης την απόλυσή του στο LinkedIn, γράφοντας: «Αντίο Playstation, ήταν πραγματικά μια υπέροχη εμπειρία! Για αρκετούς μήνες ήξερα ότι ερχόταν αυτό το κύμα απολύσεων. «Λατρεύω το PlayStation και θα το κάνω πάντα… Έτσι, όταν είχα την ευκαιρία να φύγω, έμεινα σίγουρα».

Ο Neil Druckmann αποκάλυψε την αλήθεια: The Last of Us σεζόν 2, νέο παιχνίδι και πολλά άλλα!

Ο Neil Druckmann αποκάλυψε την αλήθεια: The Last of Us σεζόν 2, νέο παιχνίδι και πολλά άλλα!

Το αφεντικό του Naughty Dog, Neil Druckmann, έδωσε κάποιες πληροφορίες για τη σειρά The Last of Us 2 και το νέο παιχνίδι της εταιρείας σε μια συνέντευξη.

Ο Rigger καλλιτέχνης Sean Teo έκανε επίσης γνωστή τη δική του κατάσταση, δηλώνοντας ότι ο χρόνος του στο PlayStation Visual Arts είχε τελειώσει. Αλλά η κατάσταση του Téo καταγράφηκε ως το τέλος του συμβολαίου του. Δεν είναι σαφές εάν το συμβόλαιο έληξε πρόωρα ή αν ήταν σύμπτωση.

Επιπλέον, σύμφωνα με αναφορές, άλλοι προγραμματιστές ανακοίνωσαν επίσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι τα συμβόλαιά τους έληγαν, αλλά δεν είναι σαφές εάν αυτό ήταν μέρος των απολύσεων.

ο τελευταίος από εμάς

Μπορεί να μην έχετε ξανακούσει για το στούντιο εικαστικών τεχνών, αλλά μπορεί να είστε εξοικειωμένοι με τα έργα του. Το στούντιο ήταν αρχικά η ομάδα που ήταν υπεύθυνη για την παραγωγή του ριμέικ του The Last of Us, αλλά αργότερα μετακόμισε σε δεύτερο ρόλο και ο Naughty Dog ανέλαβε ως κύριος προγραμματιστής.

Πέρυσι, ανακοινώθηκε επίσης ότι η Visual Arts, μαζί με ένα νέο εσωτερικό στούντιο της Sony, θα βοηθούσαν το Naughty Dog σε έναν τίτλο βασισμένο σε μια “αγαπημένη μάρκα”. Ωστόσο, δεν υπάρχει ακόμα εξήγηση για το τι είναι το παιχνίδι.

Η επιλογή των ηθοποιών έγινε για τον πολυαναμενόμενο χαρακτήρα στη 2η σεζόν του The Last of Us.

Η επιλογή των ηθοποιών έγινε για τον πολυαναμενόμενο χαρακτήρα στη 2η σεζόν του The Last of Us.

Συναρπαστική εξέλιξη σχετικά με τη δεύτερη σεζόν της σειράς The Last of Us: επιλέχθηκε ο πολυαναμενόμενος χαρακτήρας.

Αυτό το παιχνίδι πιστεύεται ότι είναι ένα παιχνίδι για πολλούς παίκτες The Last of Us. Ως εκ τούτου, η διαδικασία ανάπτυξης του παιχνιδιού αναμένεται να καθυστερήσει ή ακόμα και να εγκαταλειφθεί εντελώς. Τι σκέφτεσαι? Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στα σχόλια.