Μεγαλώνει σιωπηλά!  Γνωρίστε τη Threads και τον ανταγωνιστή της στο Twitter Bluesky

Μεγαλώνει σιωπηλά! Γνωρίστε τη Threads και τον ανταγωνιστή της στο Twitter Bluesky

20 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin

Με την εξαγορά του Twitter από τον Έλον Μασκ, πολλές εταιρείες και πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης άρχισαν να εργάζονται σε αντίπαλες πλατφόρμες Twitter. Ίσως η πιο πολυσυζητημένη πλατφόρμα είναι το Threads, αλλά μια άλλη εφαρμογή αναπτύσσεται επίσης αθόρυβα. Ακολουθούν οι λεπτομέρειες για την ανταγωνιστική εφαρμογή του Twitter Bluesky και ο τρέχων αριθμός χρηστών…

Ο σιωπηλός αντίπαλος του Twitter, Bluesky, ξεπέρασε τους 2 εκατομμύρια χρήστες!

Όπως ίσως θυμάστε, προς τα τέλη του 2022, υπήρχαν πολλά νέα σχετικά με τις διαπραγματεύσεις του Έλον Μασκ και του Twitter στην ημερήσια διάταξη. Ο τρελός δισεκατομμυριούχος ήθελε να προσθέσει μια σκηνή στα social media στην καριέρα του γεμάτη με ρουκέτες, ηλεκτρικά αυτοκίνητα και παράξενα προϊόντα μάρκετινγκ (το φλογοβόλο της Boring Company). Έκανε μια προσφορά ρεκόρ για το Twitter. Ωστόσο, έχουν αρχίσει να δουλεύουν και οι ανταγωνιστές. Οι βάσεις για το Bluesky και το Threads έχουν αρχίσει να μπαίνουν.

Ο σιωπηλός αντίπαλος του Twitter, Bluesky, ξεπέρασε τους 2 εκατομμύρια χρήστες!

Ο Έλον Μασκ, ο οποίος αγόρασε την πλατφόρμα Twitter για 44 δισεκατομμύρια δολάρια, έγινε το αφεντικό της πλατφόρμας και ξεκίνησε τη δουλειά της. «Ήταν επιτυχείς αυτές οι μελέτες; Είναι δύσκολο να απαντηθεί το ερώτημα γιατί η τρέχουσα αξία της πλατφόρμας έχει προσδιοριστεί από ειδικούς σε 8 δισεκατομμύρια δολάρια. Η πτώση των 36 δισ. δολαρίων στο χρηματιστήριο ενόχλησε πολύ τον Μασκ.

Το Steam έκανε το θρυλικό παιχνίδι δωρεάν για λίγο!

Το Steam έκανε το θρυλικό παιχνίδι δωρεάν για λίγο!

Το Half-Life είναι δωρεάν στο Steam. Γιορτάζοντας την 25η επέτειο του παιχνιδιού, η Valve παρουσίασε επίσης μια νέα ενημέρωση στο παιχνίδι.

Εκτός από αυτό, υπάρχουν και καινοτομίες στο Twitter. Οι συνδρομές επί πληρωμή, οι αλλαγές κανόνων πλατφόρμας και οι αλλαγές απευθείας στο όνομα της πλατφόρμας έχουν οδηγήσει σε «φωνές εξέγερσης» από τους περισσότερους χρήστες. Εκμεταλλευόμενοι αυτό, ο πρώην διευθύνων σύμβουλος του Twitter Jack Dorsey και ο ιδιοκτήτης του Meta Mark Zuckerberg έγιναν ανταγωνιστές της πλατφόρμας.

Ο Μέτα άνοιξε με κρότο. Ωστόσο, η δημοτικότητα της πλατφόρμας μειώθηκε σταδιακά και αυτή τη στιγμή εξυπηρετεί 8 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες καθημερινά. Επιπλέον, η Bluesky, που ιδρύθηκε από τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο Jack Dorsey, επεκτείνεται αθόρυβα στην πλατφόρμα εγγραφής της μόνο για πρόσκληση. Ο τρέχων αριθμός χρηστών στην πλατφόρμα ξεπερνά τα 2 εκατομμύρια. Αυτός είναι ένας πολύ χαμηλός αριθμός σε σύγκριση με τον αριθμό των χρηστών σε άλλες πλατφόρμες, αλλά είναι προφανές ότι υπάρχει μια σταθερή αύξηση.

Επιπλέον, αν και το γεγονός ότι η πλατφόρμα δέχεται νέα μέλη μόνο με πρόσκληση δυσκολεύει τα πράγματα, ο αριθμός των χρηστών αυξάνεται σταθερά. Ποια είναι η γνώμη σας για το Bluesky; Μην ξεχάσετε να εκφράσετε τις απόψεις σας στα σχόλια…