Μετά το John Wick 5, ώρα για το anime!

Μετά το John Wick 5, ώρα για το anime!

12 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin

Ο Τζον Γουικ, η διάσημη σειρά δράσης με πρωταγωνιστή τον Κιάνου Ριβς, εμφανίστηκε πρόσφατα με την 4η ταινία της. Μετά την έκπληξη του John Wick 5, ο σκηνοθέτης Chad Stahelski ανακοίνωσε περισσότερα καλά νέα. Ως αποτέλεσμα, το anime του John Wick βρίσκεται στα στάδια σχεδιασμού.

Ο σκηνοθέτης Chad Stahelski ανακοίνωσε: Έρχεται anime του John Wick

Τα ιαπωνικά anime έχουν αρχίσει να προσελκύουν πολύ την προσοχή τα τελευταία χρόνια. Τόσο τα διάσημα anime όσο και οι διασκευές τηλεοπτικών σειρών anime εμφανίζονται μία προς μία. Το anime του John Wick είναι ένα από τα συναρπαστικά έργα.

Ο Chad Stahelski, ο οποίος ήταν βοηθός σκηνοθέτη στην πρώτη ταινία της σειράς, υπηρέτησε στην καρέκλα του σκηνοθέτη στις άλλες τρεις ταινίες. Ο Stahelski εξήγησε σε ένα πρόγραμμα Podcast ότι είναι ενθουσιασμένος με το anime του John Wick. Εξηγώντας ότι θαυμάζει τα ιαπωνικά anime, ο σκηνοθέτης είπε επίσης ότι το έργο έχει αρχίσει να αναπτύσσεται.

Τα ιαπωνικά anime είναι τέλεια για τη σειρά John Wick, ειδικά για ένα με πολλές σκηνές δράσης. Όπως γνωρίζετε, τα anime κρατούν το κοινό κολλημένο στην οθόνη, ειδικά με σκηνές δράσης. Υπό αυτή την έννοια, το anime project του John Wick θα έχει τη μορφή σειράς και όχι ταινίας.

Έρχεται η ταινία κινουμένων σχεδίων Witcher: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας!

Έρχεται η ταινία κινουμένων σχεδίων Witcher: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας!

Οι περιπέτειες του Γκέραλτ στις Σειρήνες του Βάθους, ένα διήγημα του Andrzej Sapkowski, θα ειπωθούν με τη μορφή ταινίας κινουμένων σχεδίων.

Το Χόλιγουντ ενδιαφέρεται εδώ και πολύ καιρό για τα ιαπωνικά anime. Οι ταινίες μικρού μήκους Animatrix και Blade Runner 2049 είναι τα πρώτα αξιόλογα έργα που έρχονται στο μυαλό. Η σειρά Witcher εμφανίστηκε πρόσφατα και σε μορφή anime. Εάν το έργο anime του John Wick πετύχει, πιθανότατα θα δούμε περισσότερες παραγωγές του Χόλιγουντ σε μορφή anime.

Ο John Wick είναι ένας σημαντικός αντι-ήρωας σε έναν κόσμο όπου οι δολοφόνοι είναι ελεύθεροι. Η περιπέτεια του John Wick, που ξεκίνησε με ένα προσωπικό πρόβλημα στην πρώτη ταινία, έληξε με την καταστροφή ολόκληρης της παραδοσιακής ιεραρχίας του σύμπαντος στο οποίο ανήκε. Ωστόσο, όπως γνωρίζετε, έχει ληφθεί έγκριση για το John Wick 5. Είναι θέμα περιέργειας τι είδους περιπέτεια μας περιμένει σε αυτή την ταινία.