Μην ξεχνάτε το τραγούδι!  Η λειτουργία buzz στο YouTube είναι εδώ!

Μην ξεχνάτε το τραγούδι! Η λειτουργία buzz στο YouTube είναι εδώ!

18 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin

Όλοι μας κολλάμε σε ένα τραγούδι στην καθημερινότητά μας και το βουίζουμε για ώρες. Μετά ξεχνάμε το όνομα αυτού του τραγουδιού και σκεφτόμαστε βαθιά: «Αναρωτιέμαι πώς ήταν το όνομά του;» Σε τέτοιες περιπτώσεις, όλοι στρεφόμαστε σε εφαρμογές όπως το Shazam. Ωστόσο, αυτή η δυνατότητα θα είναι πλέον διαθέσιμη και στο YouTube. Ιδού οι λεπτομέρειες…

Διορθώθηκε η ένταση, η καρτέλα You και η αναζήτηση για τραγούδια με βουητό έρχονται στο YouTube για κινητά!

Πέρυσι, το YouTube κυκλοφόρησε μια ενημέρωση που χαρακτηρίστηκε ως «τεράστια». Δηλώνοντας ότι ο σχεδιασμός έχει αλλάξει εντελώς με αυτήν την ενημέρωση, η ομάδα του YouTube έχει επίσης διορθώσει μικρά σφάλματα. Ξεκινήσαμε να χρησιμοποιούμε τη λειτουργία σκούρου θέματος και περιβάλλοντος φωτός που έρχεται στο YouTube με αυτήν την ενημέρωση. Αν και ο φωτισμός περιβάλλοντος δεν προσφέρει μεγάλη πρακτικότητα, προσφέρει μια πολύ κομψή εμφάνιση χάρη στη λειτουργία σκούρου θέματος.

youtube-warned-by-the-european-commission-1

Τώρα έρχονται ενημερώσεις με διαφορετικό περιεχόμενο στο YouTube. Η πρώτη από αυτές τις ενημερώσεις ήταν η δυνατότητα αναζήτησης τραγουδιού με βουητό. Το πρόβλημα της απομνημόνευσης των στίχων ή της μελωδίας ενός τραγουδιού και στη συνέχεια της λήθης του ονόματός του, ιδιαίτερα συνηθισμένο μεταξύ των ανθρώπων που απολαμβάνουν να ακούν τραγούδια, εξαλείφεται. Επειδή το YouTube σάς επιτρέπει να βρίσκετε το τραγούδι βουίζοντας.

Όλοι έλεγαν ότι οι πωλήσεις εκρήγνυνται: το iPhone 15 δεν μπορούσε να ξεπεράσει τα 14!

Όλοι έλεγαν ότι οι πωλήσεις εκρήγνυνται: το iPhone 15 δεν μπορούσε να ξεπεράσει τα 14!

Ενώ τα στοιχεία των πωλήσεων για το iPhone 15 εκτινάχθηκαν, σημειώθηκε πτώση στην κινεζική αγορά. Στην Κίνα, το iPhone 15 δεν θα μπορούσε να ξεπεράσει τα 14. Εδώ είναι οι λεπτομέρειες…

Επιπλέον, το YouTube συνδυάζει τη “Βιβλιοθήκη” και τη σελίδα προφίλ με μια καρτέλα “Εσείς”. Αυτό σας δίνει πρόσβαση στα βίντεο, τις λίστες αναπαραγωγής, τις λήψεις και τις αγορές που έχετε παρακολουθήσει προηγουμένως, καθώς και τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας και τις πληροφορίες του καναλιού σας, όλα σε μία καρτέλα. Αυτή η δυνατότητα είναι διαθέσιμη σήμερα στον ιστό και στο κινητό.

Μαζί με αυτήν την ενημέρωση παρέχεται επίσης η νέα δυνατότητα Σταθερής έντασης ήχου, η οποία σας επιτρέπει να διορθώσετε τις ρυθμίσεις ήχου που συνήθως θέλετε να χρησιμοποιείτε. Τέλος, μια κατακόρυφη σχεδίαση μενού για να διευκολύνει την ανάγνωση σχολίων στην εφαρμογή YouTube TV προστέθηκε με αυτήν την ενημέρωση.