Μην το κάνεις !  9 λάθη που ακυρώνουν την εγγύηση τηλεφώνου

Μην το κάνεις ! 9 λάθη που ακυρώνουν την εγγύηση τηλεφώνου

24 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin

Εάν αγοράσατε ένα smartphone ή ένα προϊόν τεχνολογίας στην Τουρκία, πιθανότατα επωφεληθήκατε από μια επιλογή εγγύησης που καλύπτει περίοδο δύο ετών ή περισσότερο. Αυτή η εγγύηση είναι μια γραπτή δήλωση που υπόσχεται να επισκευάσει και να αντικαταστήσει το προϊόν σε περίπτωση κατασκευαστικού ελαττώματος ή ζημιάς εντός της έγκυρης περιόδου από την ημερομηνία αγοράς. Ωστόσο, δεν εξετάζονται όλα τα προβλήματα που παρουσιάζονται στη συσκευή σε αυτό το πλαίσιο. Ακολουθούν 9 ζημιές που δεν καλύπτονται από την εγγύηση…

9 ζημιές που δεν καλύπτονται από την εγγύηση

Ζημιά που προκαλείται από νερό ή άλλα υγρά

Το νερό και άλλα υγρά δεν τα πήγαν ποτέ καλά με τις ηλεκτρονικές συσκευές. Παρόλο που πολλές μάρκες σήμερα προσφέρουν αντοχή στο νερό και τη σκόνη στα smartphone τους, εάν χαλάσουν λόγω πιθανής επαφής, δεν θα καλύπτονται από εγγύηση.

σωματική βλάβη

Όταν αγοράζουμε smartphone, διαπιστώνουμε ότι πολλές προσφορές ασφάλισης αυτοκινήτου διατίθενται στο εμπόριο ως πρόσθετη προστασία από σωματικές βλάβες. Ο λόγος είναι ότι ακόμη και μια απλή γρατσουνιά στη συσκευή σας δεν θα καλύπτεται από την εγγύηση, πόσο μάλλον μια σπασμένη οθόνη ή ραγισμένη θήκη. Πράγματι, εάν η κάμερα του τηλεφώνου σας με σπασμένη οθόνη είναι σπασμένη, εάν δεν συμφωνήσετε να επισκευαστεί η οθόνη με χρέωση, δεν θα μπορείτε να αντικαταστήσετε την κάμερα υπό την εγγύηση.

Λογισμικό

Χρησιμοποιούμε πολύ λογισμικό για να εξατομικεύσουμε τις συσκευές μας. Αυτές είναι γενικά απλές θεματικές εφαρμογές που λαμβάνονται από αγορές. Ωστόσο, οποιαδήποτε παρέμβαση στο λειτουργικό σύστημα θα αφήσει τη συσκευή σας εκτός εγγύησης. Τα jailbroken iPhone μπορούν να δοθούν ως παράδειγμα. Επομένως, πρέπει να επαναφέρετε τη συσκευή πριν τη θέσετε ξανά σε λειτουργία.