Μια νέα λειτουργία τεχνητής νοημοσύνης προστέθηκε στο YouTube

Μια νέα λειτουργία τεχνητής νοημοσύνης προστέθηκε στο YouTube

20 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin

Ο τεχνολογικός γίγαντας Google συνεχίζει την επένδυσή του στην τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης, η οποία είναι το λαμπρό αστέρι των τελευταίων χρόνων. Η εταιρεία ετοιμάζεται να προσθέσει μια νέα δυνατότητα στο YouTube, την υπηρεσία κοινής χρήσης βίντεο. Η λειτουργία θα σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε τη φωνή οποιουδήποτε καλλιτέχνη της επιλογής σας. εδώ είναι οι λεπτομέρειες

Το YouTube συνεχίζει να γίνεται πλουσιότερο χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη!

Με τη νέα λειτουργία τεχνητής νοημοσύνης που θα προστεθεί στο YouTube, οι χρήστες θα μπορούν Χρησιμοποιήστε τις φωνές των αγαπημένων τους καλλιτεχνών Θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν το τραγούδι που θέλουν. Για παράδειγμα, θα μπορείτε να ακούσετε οποιοδήποτε έργο του Münir Nurettin Selçuk θέλετε με τη μοναδική φωνή της Diva Bülent Ersoy. Θα μπορείτε επίσης να προσθέσετε την ερμηνεία οποιουδήποτε καλλιτέχνη της επιλογής σας σε ένα τραγούδι που συνθέσατε μόνοι σας.

Τεχνητή νοημοσύνη

Αυτή η δυνατότητα, η οποία βρίσκεται ακόμη σε δοκιμαστική φάση, έχει γίνει διαθέσιμη μόνο σε μια πολύ περιορισμένη ομάδα χρηστών. Η πλατφόρμα, η οποία αναζητά λύσεις σε ζητήματα πνευματικών δικαιωμάτων και δεοντολογίας που μπορεί να προκύψουν, δεν φαίνεται να μπορεί να προσφέρει αυτή την επαναστατική νέα ενημέρωση στην εμπειρία του χρήστη βραχυπρόθεσμα.

Επανάσταση στην ακρόαση τραγουδιών: ChatGPT αγγίξτε το Spotify!

Επανάσταση στην ακρόαση τραγουδιών: ChatGPT αγγίξτε το Spotify!

Το Spotify δοκιμάζει τη λειτουργικότητα της δημιουργίας playlist με τεχνητή νοημοσύνη. Θα μπορείτε να ανακαλύψετε νέα τραγούδια εισάγοντας εντολές κειμένου.

Αυτό το ορόσημο που πέτυχε η Google είναι εξαιρετικά σημαντικό τόσο για το μέλλον της τεχνολογίας τεχνητής νοημοσύνης όσο και για τη μουσική βιομηχανία. Πιστεύεται ότι αυτή η δυνατότητα, η οποία θα προστεθεί στην πλατφόρμα YouTube, θα διευκολύνει πολύ το έργο των συνθετών. Επειδή ένα άπειρο αρχείο ήχου, συμπεριλαμβανομένων γιγάντων καλλιτεχνών, θα είναι διαθέσιμο σε όλους.

Λοιπόν, πώς σας φαίνεται αυτή η εξέλιξη; Ποιες προφυλάξεις πιστεύετε ότι μπορεί να λάβει ο γίγαντας ενάντια σε πιθανές αγωγές πνευματικών δικαιωμάτων; Μπορείτε να μοιραστείτε τις απόψεις και τις προβλέψεις σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων.