Μπαστούνια Pretzel με σοκολάτα »

Μπαστούνια Pretzel με σοκολάτα »

21 Δεκεμβρίου, 2022 0 By admin

Αυτά τα κουλούρια με σοκολάτα είναι γλυκά, αλμυρά και 1000% νόστιμα! Τα κορίτσια μου και εγώ αποφασίσαμε να τα κάνουμε λαμπερά και πολύχρωμα για την άνοιξη, αλλά μπορείτε να τα κάνετε γιορτινά για κάθε πάρτι ή περίσταση αλλάζοντας τα ψεκάσματα ή χρησιμοποιώντας πολύχρωμες καραμέλες.

Αποκάλυψη: Οι αναρτήσεις μου ενδέχεται να περιέχουν συνδέσμους συνεργατών. Εάν αγοράσετε κάτι μέσω ενός από αυτούς τους συνδέσμους, δεν θα πληρώσετε ούτε μια δεκάρα παραπάνω, αλλά μπορεί να πάρω μια μικρή προμήθεια, η οποία θα με βοηθήσει να συνεχίσω αυτό το ιστολόγιο και να υποστηρίξω εν μέρει τον εθισμό μου στο Coke Zero . Αυτό περιλαμβάνει συνδέσμους προς amazon.comεπειδή συμμετέχω στο πρόγραμμα Amazon Services LLC Associates.

Συστατικά:

 • μπαστούνια κουλουριού
 • τσιπς/μπάρες σοκολάτας ή ζαχαρωτά φοντάν (όπως αυτά τα)
 • φιδέ ή άλλες γαρνιτούρες
 • κερινο χαρτι
 • *προαιρετικά* ένα ψηλό ποτήρι/δοχείο στο οποίο βάζετε τη λιωμένη σοκολάτα, για εύκολο βύθισμα

Κατευθύνσεις:

 1. λιώστε τη σοκολάτα ή την καραμέλα λιώστε
 2. Ρίξτε τη λιωμένη σοκολάτα σε ένα ψηλό γυάλινο βάζο για εύκολο βούτηγμα
 3. βουτάμε ένα ξυλάκι pretzel σε λιωμένη σοκολάτα
 4. Τοποθετήστε τα σοκολατένια κουλούρια σε ένα κομμάτι κερωμένο χαρτί
 5. διακοσμήστε με πασπάλισμα, χρωματιστή ζάχαρη, καραμέλες, ξηρούς καρπούς κ.λπ.
 6. Αφήστε έξω τα καλυμμένα με σοκολάτα κουλούρια μέχρι η σοκολάτα να έχει την ευκαιρία να δέσει

Αν έχετε μικρά, αυτή είναι η τέλεια απόλαυση για να σας βοηθήσουν να φτιάξετε. Με αυτά πήρα πολύ «βοήθεια» από τις κόρες μου. Σίγουρα, η βοήθειά τους οδήγησε σε λιγότερο από τέλεια κουλούρια καλυμμένα με σοκολάτα, αλλά παρόλα αυτά έγιναν χαριτωμένα, είχαν νόστιμη γεύση και περάσαμε υπέροχα. Θα το έλεγα νίκη!

Μόλις σκληρύνει η σοκολάτα, μπορείτε να αποθηκεύσετε τα κουλούρια σε αεροστεγές σακουλάκι, και πρέπει να διαρκέσουν περίπου 2-3 ​​εβδομάδες. Αν δεν τα αποθηκεύσετε σε αεροστεγές δοχείο/σακούλα, θα μπαγιάσουν.

Αυτά κάνουν ένα χαριτωμένο και νόστιμο δώρο για οποιονδήποτε. Απλώς κολλήστε μερικά σε λίγο σακούλα με λιχουδιέςκαι δέστε το με μια όμορφη κορδέλα!

Μην χάσετε ποτέ μια ανάρτηση!