Νέα μέτρα για τη μείωση των εσόδων της πήρε η Xiaomi!

Νέα μέτρα για τη μείωση των εσόδων της πήρε η Xiaomi!

30 Αυγούστου, 2023 0 By admin

κινέζικα Ο τεχνολογικός γίγαντας Xiaomi δυστυχώς περνάει μια δύσκολη περίοδο. Αντιμέτωπη με σημαντική πτώση των εσόδων στις οικονομικές εκθέσεις, η εταιρεία συνεχίζει να επιβιώνει χάρη στα μέτρα που έχει λάβει παρά την πτώση αυτή. Εδώ είναι οι λεπτομέρειες.

Πώς αντιμετωπίζει αυτή την κατάσταση η Xiaomi;

Σύμφωνα με τις οικονομικές εκθέσεις του δεύτερου τριμήνου που δημοσιεύθηκαν, η εταιρεία τέσσερα τοις εκατό αντιμετωπίζει μείωση του εισοδήματος. Λαμβάνοντας το μερίδιό του στη γενική πτωτική τάση στην κινεζική αγορά, ο τεχνολογικός γίγαντας έχει στραφεί σε άλλα έργα όπου μπορεί να κερδίσει περισσότερα.

Η Xiaomi έχει επικεντρώσει τις προσπάθειές της σε έργα ηλεκτρικών οχημάτων για να επηρεαστούν λιγότερο από τις μειώσεις εσόδων στις οποίες έχει εκτεθεί. Ο Lu Weibing, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, η οποία στοχεύει να ξεκινήσει τη μαζική παραγωγή ηλεκτρικών οχημάτων έως το 2024, επεσήμανε ότι το σημείο που έφτασε στα έργα είναι ακόμη πιο μπροστά από τις τιμές-στόχους.

Ηλεκτρικό όχημα

Στις δηλώσεις του Διευθύνοντος Συμβούλου περιλαμβάνεται και η εφαρμοζόμενη στρατηγική αύξησης εσόδων. Η δήλωση, η οποία αποκαλύπτει τη φιλόδοξη προσέγγιση της εταιρείας, έχει ως εξής:Παρά τις μακροοικονομικές προκλήσεις της παγκόσμιας αγοράς, συνεχίζουμε να επεκτείνουμε την παρουσία μας. Αν και πολλοί από τους ανταγωνιστές μας έχουν αποσυρθεί από ορισμένες περιοχές σε αυτό το δύσκολο περιβάλλον, θα συνεχίσουμε να ενισχύουμε την παρουσία μας.»

Το Redmi K70 Pro έρχεται με τηλεφακό zoom 3X

Το Redmi K70 Pro έρχεται με τηλεφακό zoom 3X

Έχουν προκύψει πολλά χαρακτηριστικά του Redmi K70 Pro με επεξεργαστή Dimensity 9200+. Φαίνεται ότι το Redmi K70 Pro διαθέτει 3x οπτικό ζουμ.

Υπό το φως αυτών των εξελίξεων, μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα ότι η Xiaomi προσπαθεί να ανακτήσει το μειούμενο επίπεδο εσόδων της μέσω της εργασίας της στον τομέα των ηλεκτρικών οχημάτων. Οι δηλώσεις που έγιναν από στελέχη της εταιρείας αποκαλύπτουν ότι οι στόχοι ως προς αυτό είναι αρκετά υψηλοί.

Τι πιστεύετε λοιπόν για αυτό το πρόβλημα; Πιστεύετε ότι η Xiaomi θα μπορέσει να σημειώσει ξανά μια επιτυχημένη πορεία στις οικονομικές αναφορές; Μπορείτε να μοιραστείτε τις απόψεις σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων.