Νέα μονάδα της Huawei που μπορεί να φορτίσει την Tesla σε 5 λεπτά!

Νέα μονάδα της Huawei που μπορεί να φορτίσει την Tesla σε 5 λεπτά!

3 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin

Νέες μονάδες φόρτισης που αντιπροσωπεύουν την εποχή των ηλεκτρικών αυτοκινήτων συνεχίζουν να καταφθάνουν από τη Huawei, διάσημη για την παραγωγή τηλεφώνων και υπολογιστών. Η μάρκα, η οποία προσφέρει την υγρόψυκτη μονάδα φόρτισης υψηλής ταχύτητας FusionCharge στην τουρκική αγορά, στοχεύει να σπάσει ρεκόρ ταχύτητας με τη νέα της μονάδα φόρτισης και εισήγαγε τη νέα μονάδα φόρτισης υψηλής χωρητικότητας στην τουρκική αγορά. Ιδού οι λεπτομέρειες…

Υγρόψυκτο σύστημα και ισχύς 720 kW! Παρουσιάζουμε το τροφοδοτικό FusionCharge!

Παράγοντας ισχύ 720 kW, η μονάδα ισχύος Huawei FusionCharge έχει την ικανότητα να φορτίζει ένα Tesla σε περίπου 5 λεπτά με την ισχύ φόρτισης που παράγει. Αν και η φόρτιση με αυτή την ταχύτητα είναι επικίνδυνη σήμερα, σύντομα θα μπορούμε να βλέπουμε σύντομους χρόνους φόρτισης χάρη σε τεχνολογίες όπως το FusionCharge. Χάρη στη μονάδα FusionCharge, η οποία διαθέτει σύστημα υγρής ψύξης, αποφεύγονται προβλήματα όπως η υπερθέρμανση κατά τη φόρτιση.

Υγρόψυκτο σύστημα και ισχύς 720 kW!  Παρουσιάζουμε το τροφοδοτικό Huawei FusionCharge!

Μια υψηλή ισχύς 720 kW μπορεί να παραχθεί με την υγρόψυκτη μονάδα ισχύος Huawei FusionCharge. Χάρη στην καμπίνα, την ενεργειακή πισίνα και τη μήτρα κοινής χρήσης ενέργειας, πραγματοποιείται φόρτιση υψηλής ταχύτητας. Ο διαχωρισμός των μονάδων AC/DC και DC/DC κάνει τις μονάδες ισχύος πιο βολικές για σύνδεση DC ESS. Η μονάδα υποστηρίζει έως και 12 εξόδους και μπορεί να χειριστεί έως και 600 kW ισχύος με ένα μόνο βύσμα.

Από πρόστιμα τροχαίας στα τέλη ελέγχου: Ανακοινώνεται ο ρυθμός αύξησης για το 2024!

Από πρόστιμα τροχαίας στα τέλη ελέγχου: Ανακοινώνεται ο ρυθμός αύξησης για το 2024!

Ανακοινώθηκαν οι ρυθμοί αύξησης, δηλαδή οι ρυθμοί αναπροσαρμογής, για το 2024! Ακολουθούν οι λεπτομέρειες για το θέμα στα νέα μας…

Όσον αφορά τον θόρυβο και την απόδοση, οι μονάδες FusionCharge, οι οποίες λειτουργούν κάτω από ένα επίπεδο θορύβου 60 dB, αποφεύγουν την ηχορύπανση, ειδικά κατά τη διάρκεια της νυχτερινής ή πρωινής φόρτισης. Επιπλέον, η Huawei τονίζει ότι το σύστημα της μονάδας ισχύος FusionCharge λειτουργεί με 95,5% απόδοση και χαμηλά ποσοστά αστοχίας.

Η μονάδα φόρτισης, που προσφέρεται προς πώληση στην Τουρκία με το λανσάρισμα σήμερα, θα εξυπηρετεί τους χρήστες της με το σύστημα γρήγορης φόρτισης που προσφέρει. Ποια είναι η γνώμη σας για το τροφοδοτικό Huawei FusionCharge; Μην ξεχάσετε να αφήσετε τις σκέψεις σας στην ενότητα σχολίων και ρίξτε μια ματιά στο κανάλι ShiftDelete.Net στο YouTube για περισσότερο περιεχόμενο!