Νέο πρόβλημα με δακτυλικά αποτυπώματα MacBook Air!

Νέο πρόβλημα με δακτυλικά αποτυπώματα MacBook Air!

2 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin

Με τα νέα μοντέλα MacBook που παρουσιάστηκαν χθες, προστέθηκε στην πραγματικότητα η πολυαναμενόμενη επιλογή μαύρου χρώματος. Ωστόσο, αυτή η νέα επιλογή χρώματος δημιούργησε επίσης διαφορετικά προβλήματα. Το ζήτημα των δακτυλικών αποτυπωμάτων στη σειρά iPhone 15 φαίνεται να έχει γίνει παράδοση και στα MacBook. Ιδού οι λεπτομέρειες…

Το νέο «μαύρο διαστημικό» έγχρωμο MacBook προκάλεσε προβλήματα!

Οι παλιοί μας αναγνώστες μπορεί να θυμούνται ότι είπαμε ότι το πιο αναμενόμενο χρώμα των AirPods και των MacBook ήταν το μαύρο, και μάλιστα είπαμε ότι αυτά τα χρώματα θα υπάρχουν στη νέα σειρά. Με την κυκλοφορία των νέων MacBook, αποδείξαμε ότι οι χρωματικές προβλέψεις μας ήταν ακριβείς. Δώσαμε επίσης μερικά καλά νέα σε όσους περιμένουν μαύρα AirPods. Μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ για να διαβάσετε τα εν λόγω νέα και να ρίξετε μια ματιά στα μαύρα σχέδια των AirPods.

Ναι, οι χρωματικές προβλέψεις μας ήταν σωστές και το αναμενόμενο χρώμα ανταποκρίθηκε στους χρήστες. Αυτή τη φορά όμως προέκυψε ένα άλλο πρόβλημα. Το πρόβλημα του «δακτυλικού αποτυπώματος», με το οποίο η Apple αντιμετώπιζε εδώ και πολύ καιρό και που αποτέλεσε σημαντική πηγή κριτικής με τη σειρά iPhone 15. Βλέποντας τις ειδήσεις για το θέμα, έρχονται στο μυαλό τα παλιά MacBook.

Το πολυαγαπημένο μοντέλο της Renault επιστρέφει: αλλά αυτή τη φορά είναι ηλεκτρικό!

Το πολυαγαπημένο μοντέλο της Renault επιστρέφει: αλλά αυτή τη φορά είναι ηλεκτρικό!

Το δημοφιλές μοντέλο από τη γαλλική φίρμα επιστρέφει! Τα χαρακτηριστικά και οι τιμές του ηλεκτρικού Renault Kangoo είναι στα νέα μας…

Τώρα, οι πληροφορίες που δηλώνει η Apple εδώ είναι ότι το διαστημικό μαύρο χρώμα που συνοδεύει το MacBook Pro επιλύει τα αναφερόμενα προβλήματα δακτυλικών αποτυπωμάτων και φθοράς. Αναφέρθηκε ότι αυτό επιτεύχθηκε μέσω του ανοδιωμένου χαρακτηριστικού σφράγισης της επικάλυψης. Είπε ότι η εν λόγω σφραγίδα αποτρέπει ζητήματα όπως η διατήρηση των δακτυλικών αποτυπωμάτων και η φθορά του χρώματος από τη συσκευή.

Όταν εξετάζουμε την ανάλυση που ετοίμασαν οι ειδικοί σε αυτό το θέμα, είπαν ότι η προαναφερθείσα σφραγίδα που εφαρμόστηκε από την Apple ήταν ένα καλό βήμα για τον αποκλεισμό, αλλά δεν λειτούργησε εκατό τοις εκατό. Επομένως, η επίστρωση είναι ένα καλό βήμα προς την επίλυση αυτού του προβλήματος, αλλά δεν είναι μια λύση εκατό τοις εκατό. Φυσικά, θα δούμε τα πραγματικά αποτελέσματα καθώς οι χρήστες αγοράζουν και χρησιμοποιούν τις συσκευές.